Pusiausvyros platformos inSPORTline: Balansinė pusiausvyros platforma su gumomis inSPORTline Dome UNI

Balansinė pusiausvyros platforma su gumomis inSPORTline Dome UNI

263554
80,99 €
Monthly payment from 7.5€
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (2 vnt.)
Spalva

Prekės aprašymas

 Balance Trainer inSPORTline Dome UNI  yra aerobikos ir pusiausvyros pratimams skirtas priedas. Treniruoklį galima naudoti dviem būdais - kupolu į viršų arba į apačią. Tai suteikia didelę pusiausvyros pratimų įvairovę fitneso treniruotėms ar atsigavimui. Pusiausvyros treniruoklis inSPORTline Dome UNI Balance Trainer inSPORTline Dome UNI padeda lavinti judesių koordinaciją ir gerina pusiausvyrą. Jei jį naudosite reguliariai, jis sustiprins gilesnius raumenis, kuriuos kitaip labai sunku pasiekti atliekant pratimus.

Pastoviai atlikdami tokius pratimus, kaip pritūpimai, atsispaudimai ir visų rūšių prisitraukimai, lavinsite giliąją stabilizavimo sistemą, pagerinsite kūno laikyseną. Tokia dinaminė treniruotė padės veiksmingai pašalinti nugaros ir sąnarių skausmus, o kartu sustiprins visą kūną. Prie Balance Trainer inSPORTline Dome UNI  pridedamos dvi nuimamos pasipriešinimo juostos su putplasčio rankenėlėmis, kurios ne tik suteikia galimybę atlikti papildomus pratimus, bet ir padeda pagerinti pusiausvyrą. Pratimų sudėtingumą galima keisti atleidžiant spaudimą nuo kupolo. Todėl Balance Trainer inSPORTline Dome UNI tinkamas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

Prekės specifikacija

Material
PVC
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
5 kg
Maximum load
200 kg
Height
25 cm
Diameter
57.50 cm
Pump included
Taip
Massage pins
Nėra
Type
Balansinis kamuolys
8596084088826
263554
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta