Šildomos pirštinės Glovii: Šildančios pirštinės su baterija Glovii GS1

Šildančios pirštinės su baterija Glovii GS1

305658
203,00 €
Monthly payment from 11.69€
Pristatysime iki: 2024-05-29
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Šildomos slidinėjimo / motociklininko pirštinės "Glovii GS1" išlaikys šilumą net šalčiausiomis dienomis. Visame pirštinių paviršiuje yra anglies pluoštų, kurie užtikrina šildymą. Šie pluoštai ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, kurie padeda pagerinti kraujotaką. Jie yra itin patikimi ir pasižymi ilgaamžiškumu. Dėl 3 šildymo režimų galite prisitaikyti prie esamų oro sąlygų. Įkraunamas ličio akumuliatorius gali veikti net 6 valandas.

Šildomos slidinėjimo / motociklininko pirštinės "Glovii GS1" pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų - išorinė dalis pagaminta iš tikros odos, o vidus - iš malonaus liesti poliesterio. Be to, pirštinių kauliukų srityje yra apsauga, todėl pirštinės tinka ir slidininkams, ir motociklininkams. Pirštinių dydį galite reguliuoti naudodami ant riešo esantį "Velcro" dirželį ir ant dilbio esančią veržimo virvelę. Šildomos slidinėjimo / motociklininko pirštinės "Glovii GS1" tinkamos tiek sportui, tiek kasdieniam naudojimui.


Prekės specifikacija

Material
Poliesteris
Tikra oda
Length
Long
Anti-slip palms
yes
Reflective features
Nėra
Knucle protectors
yes
Velcro wrist strap
Nėra
Thermal insulation
yes
Heating
yes
Battery life
6 h
Heating unit
Anglies pluoštas
Touch screen compatible
yes
5908246726119
305658

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta