Viso veido šalmai W-TEC: Moto šalmas W-TEC Matt Carbon

Moto šalmas W-TEC Matt Carbon

1290205
283,00 €
Monthly payment from 13.01€
Pristatysime iki: 2024-05-13
Dydis

Prekės aprašymas

Motociklininko šalmas W-TEC Matt Carbon yra itin lengvas retro dizaino šalmas. Pagamintas iš anglies, šis šalmas yra ne tik lengvas, bet ir puikiai apsaugo. Dėl to šis šalmas yra toks lengvas, kad jo net nepajusite ant galvos. Nuimamas ir skalbiamas minkštas vidinis paminkštinimas suteikia papildomo komforto. Be to, šalmo vidus yra erdvus. Nuo įbrėžimų apsaugantį skydelį galima užfiksuoti iš išorės. Taip pat galite įvertinti daugybę uždaromų ventiliacijos angų, kurios pravers karštomis vasaros dienomis.

Dėl chromuotų kraštų motociklininko šalmas W-TEC Matt Carbon atrodo dar elegantiškiau, todėl jis tinka ne tik "Café Racer" motociklams, senoviniams motociklams ir motoroleriams, bet ir tiems, kurie jaučia nostalgiją seniems geriems laikams. Galiausiai šis šalmas atitinka aukščiausius saugos standartus (ECE 22.05).


Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
1250 g
Sun visor
Nėra
Detachable lining
Taip
Shell material
Anglis
Air vents
Taip
8596084072481
1290205
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta