Nugaros ir liemens atrama inSPORTline: Korsetas fitnesui inSPORTline Corbeam

Korsetas fitnesui inSPORTline Corbeam

750471
30,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-16
Color
Size

Prekės aprašymas

Fitneso korsetas inSPORTline Corbeam padės jums sumažinti liemenį. Šis korsetas ne tik sumažina liemenį pora centimetrų vos jį užsidėjus, bet ir padeda išnykti nugaros skausmams, kuriuos sukelia netinkama kūno laikysena, susijusi su sėdimu darbu. Be to, kadangi korsetas apgaubia liemenį, jis padeda išlyginti nugarą ir taip išryškinti kūno linijas. Medžiaga itin patogi, ji netrūkinėja ir visada išlieka savo vietoje, todėl puikiai priglunda. Po krūtine esantis trijų linijų, 4 kabliukų užsegimas jūsų nenuvils.

Taip pat Fitness korsetas inSPORTline Corbeam turi Velcro dirželį, kuris leidžia reguliuoti korseto dydį, kad jis jums puikiai tiktų. Kaip rodo jo pavadinimas, korsetas tinka visoms fizinės veiklos rūšims. Dėl elastingo neopreno jūsų pilvas pradės prakaituoti iškart po to, kai užsidėsite korsetą, padėdamas sudeginti perteklines kalorijas. Dėl petnešėlių korsetas puikiai priglunda, veikdamas kaip kompresiniai marškinėliai po drabužiais.



Prekės specifikacija

8596084138651
750471
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta