Vyriškos tekstilinės motociklininko kelnės W-TEC: Vyriški moto džinsai W-TEC Shoota

Vyriški moto džinsai W-TEC Shoota

264338
130,00 €
Monthly payment from 9.02€
Pristatysime iki: 2024-05-15
Dydis
Spalva

Prekės aprašymas

Žvejybos ar medžioklės kelnės? Jokiu būdu! Vyriškos motociklininko kelnės "W-TEC Shoota" yra patogios tekstilinės motociklininko kelnės su daugybe funkcinių savybių. Stilinga, alyvuogių žalios spalvos ir kamufliažiniai skydeliai, dengiantys galines šlaunų kišenes, patrauks jūsų dėmesį. Galinėse šlaunų kišenėse ir įprastose priekinėse kišenėse galima sutalpinti viską, ko gali prireikti važiuojant. Daugybė tamprumo ir elastinių panelių užtikrina aukštą komforto lygį. Įtemptose dalyse audinys sutvirtintas aramido pluoštu (DuPont Kevlar), kuris yra itin tvirtas ir daro audinį atsparų smūgiams bei dilimui.

Kelnės taip pat turi dideles nuimamas klubų ir kelių apsaugas, kurios užtikrina papildomą saugumą. Kadangi kelių apsaugas galima įdėti iš išorės, jų keitimas ilgai neužtruks. Be to, norint tai padaryti, nereikės kelnių išversti į kitą pusę. Ne mažiau svarbu ir tai, kad apsaugų aukštį galima reguliuoti, todėl jos tinka įvairaus ūgio naudotojams. Be apsaugų šias kelnes galima naudoti kaip įprastas kelnes. Originaliai atrodančios Vyriškos motociklininko kelnės "W-TEC Shoota" padės jums gerai atrodyti ant motociklo.


Prekės specifikacija

Material
Aramid
Medvilnė
Reflective features
Nėra
Ventilation
Nėra
Protectors
Taip
Removable protectors
Taip
Jacket zipper connection
Nėra
8596084094131
264338
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta