Elektriniai paspirtukai W-TEC: E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10”

E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10”

1291817
742,00 €
Monthly payment from 20.43€
Pristatysime iki: 2024-05-09
Spalva

Prekės aprašymas

E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10" yra smagus ir saugus būdas keliauti į darbą, mokyklą ar po miestą. Didžiausias jo privalumas - sulankstoma konstrukcija, kurią sulankstyti/išardyti galite per 5 sekundes. Dėl to paspirtukas neužima daug vietos, todėl jį galite laikyti savo bute ar garaže. Jo kompaktiškas dydis pravers, kai keliausite traukiniu, viešuoju transportu ar automobiliu. Jį galite nešiotis rankoje arba įdėti į automobilio bagažinę. Galiausiai, dėl savo modernaus dizaino E-Scooter W-TEC Tenmark patrauklus akiai! Šis paspirtukas turi revoliucinę naują funkciją - nuotolinio užrakinimo sistemą. Taigi, jei paspirtuką kuriam laikui reikia palikti be priežiūros, tiesiog paspauskite mygtuką, kad įsitikintumėte, jog jis vis dar bus, kai grįšite.

 /></h3>
<h3 style=Važiuokite kaip vėjas!

Ar norite smagiai pasivažinėti motoroleriu? Tuomet E-Scooter W-TEC Tenmark yra tinkamas pasirinkimas! Dėl galingo 500 W variklio jokia įkalnė jums nebus per stati ir jokia vietovė nebus per sudėtinga. Maksimalus greitis - 38 km/h , o atstumas, nuvažiuojamas vienu įkrovimu, yra maždaug 35 km (važiuojant standartiniu greičiu). Tačiau nuvažiuojamas atstumas priklauso nuo įvairių veiksnių, tokių kaip vairuotojo svoris, važiavimo stilius, teritorija ir (arba) oras. Akumuliatorius įkraunamas iki pilnos talpos per 6-7 valandas. Tiesiog įkraukite akumuliatorių per naktį, kad ryte jis būtų paruoštas važiuoti! Galite pasirinkti vieną iš trijų greičio režimų. Paspirtuku galite važiuoti (atsiplėšdami nuo žemės), net jei akumuliatorius išsikrovęs. Dėl 120 kg svorio ribos paspirtuku gali naudotis visa šeima, todėl jis yra itin ekonomiškas.

Lengvai valdomas

Lengvai įskaitomame LCD ekrane galima sekti visą svarbią informaciją, pavyzdžiui, būsimą greitį (įskaitant greičio režimą), baterijos būklę, esamą ir bendrą nuvažiuotą atstumą, laiką ir kt. Mygtukais ĮJUNGTI / IŠJUNGTI ir RODAS galite valdyti daugybę išplėstinių funkcijų, įskaitant pagalbą startuoti ir kruizo kontrolę. Be to, ekrano gale yra įmontuotas USB prievadas, kurį galite naudoti norėdami įkrauti telefoną ar planšetinį kompiuterį.

Saugu visada

"E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10" gali įveikti bet kokią kliūtį! Net tamsa ar blogas oras nesulaikys jūsų namuose. Akumuliatoriumi maitinami priekinis ir galinis LED žibintai užtikrina, kad būsite matomi esant prastam apšvietimui. Šviesas ir garso signalą galite įjungti spalvotais mygtukais ant vairo. Kadangi galinis žibintas užsidega ir stabdant, visi jus pamatys. Diskiniais stabdžiais galite pasikliauti visada, nesvarbu, kokiu greičiu važiuotumėte. Jais galėsite sklandžiai sustabdyti paspirtuką bet kokioje vietovėje!

 /></p>
<h3 style=Kokybė ir ilgaamžiškumas garantuoti

Sukurtas iki smulkmenų, paspirtukas turi tvirtas 10"(25,4 cm) padangas, kurios prilimpa prie šlapio paviršiaus ir sugeria vibraciją. Priekyje ir gale esanti pakaba užtikrina sklandų ir patogų važiavimą, o atsparniai apsaugo nuo purvo ir purvo važiuojant blogomis oro sąlygomis. aliuminio konstrukcija su reguliuojamo aukščio vairu yra itin patvari. Paspirtukas tinka nuo 150 iki 210 cm ūgio naudotojams. Dėl 53 cm ilgio pakylos galima važiuoti stovint kojomis greta.


Kai važiuosite E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10", visi atkreips dėmesį! Jei dar niekada nevažiavote el. paspirtuku, jums tai patiks! Lengva laikyti. Išskirtinės eksploatacinės savybės. Modernus dizainas. Ko daugiau galite norėti?!



Direktorinis valdiklis:

Prekės specifikacija

Dimensions
1100 x 550 x 1100 mm
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
19.20 kg
Maximum load
120 kg
Wheel size
10
Maksimalus greitis, km/h:
38 km/h
Minimum recommended user height
150 cm
Steering
Drioselis
Drive type
Stebulės pavara
Motor placement
Galiniame rate
Brake
Diskas
Elektrinis
Battery capacity
13000 mAh
Maximum slope
15°
Maximum distance
35 km
Regenerative brakes
Nėra
Wheels
Pripučiami ratai
Motor Power
500 W
Seat
Nėra
8596084153326
1291817

Ekrano užrakto mygtukai (ekranas turi būti išjungtas)

Kai bandysite įjungti motorolerį, įsijungs signalizacija
<

Ekrano atrakinimo mygtukai

Išjungti žadintuvą
< <Garsinis signalas - trumpas įspėjamasis garsinis signalas
<Unlock ekrano mygtukai
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta