Vaikiški dviratukai ir triratukai Huffy: Huffy Minnie dviratis
Vaikiški dviratukai ir triratukai Huffy: Huffy Minnie dviratis

Huffy Minnie dviratis

1118008
175,00 €
Mėnesio įmoka nuo 9.31€
Spalva
  • Rožinė

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, liepos 8 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

Prisijunkite prie Minnie Mouse ir leiskitės į nuostabų nuotykį Gražus rausvas dviratis - tai tik tai, nuo ko viskas prasideda su mūsų gražiu oficialiu "Disney" Minnie Mouse dviračiu! Idealus pirmasis dviratis jūsų mažajai mergaitei, kuri tiesiog dievina Minnie ir jos legendinį mielą stilių. Prisijunkite prie Minnie ir leiskitės į dviračių nuotykius su vienu gražiausių dviračių. Šis dviratukas, išdažytas ryškiomis rožinėmis spalvomis ir grafika bei unikaliu Minnie Mouse lankeliu ant vairo, yra tiesiog nepaprastai mielas. Šis 12 colių dviratis tinka 3-5 metų amžiaus, 98-112 cm ūgio vaikams. Į komplektą įtraukti stabilizatoriai, kuriuos galima lengvai pritvirtinti arba nuimti, kai įgūdžiai tobulėja. Kaip ir visi "Huffy" dviračiai, šis modelis pristatomas 85 % surinktas, o atlikus keletą paprastų baigiamųjų veiksmų, greitai galėsite leistis į pirmąjį nuotykį! Legendinis Minnie stilius Ant viso dviračio puikuojasi stulbinanti Minnie Mouse grafika. Unikalus rėmo dizainas su Minnie atvaizdais, lankeliais ir burbuliukais. Stabilizatoriai ankstyvojo amžiaus vaikams, kad vaikai galėtų mokytis važiuoti, pridedami stabilizatoriai su meilės širdelių grafika. Stabilizatorius galima lengvai pritvirtinti, kai reikia, ir nuimti, kai vaiko važiavimo dviračiu įgūdžiai patobulėja. Patogi vaikiška dviračio sėdynė Patogi paminkštinta sėdynė su dar daugiau "Disney" stiliaus elementų. Sėdynės aukštis lengvai reguliuojamas vaikui augant. Minnie lankelio laikymo vieta ant vairo Tikras išskirtinis elementas - nuostabus rožinis lankelis, kuris atsidaro, kad būtų galima laikyti žaislus ar užkandžius ir kartu su jumis leistis į nuostabius nuotykius.

Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta