Lavininės kuprinės Mammut: Lavininė kuprinė Mammut Tour 30 Removable Airbag 3.0 30 L

Lavininė kuprinė Mammut Tour 30 Removable Airbag 3.0 30 L

1185443
720,00 €
Monthly payment from 19.83€
Pristatysime iki: 2024-05-25
Color

Prekės aprašymas

Žinote, kad svarbus kiekvienas papildomas gramas. Lavininė kuprinė "Mammut Tour 30 Removable Airbag 3.0 30 L" yra lengva ir turi viską, ko tikitės iš lavininės kuprinės. Airbag System 3.0 yra patikima, ilgaamžė ir viena lengviausių rinkoje. Oranžiniai elementai padaro jus labiau matomus iš tolo.

<

Remiantis bėgimo liemenėmis, kuprinė sukurta taip, kad priglustų prie kūno ir nejudėtų iš vienos pusės į kitą. Optimizuotas biurnos diržas ir pečių juostos, taip pat naujas 3D suformuotas nugaros skydelis užtikrina neįtikėtiną komfortą ir puikų prigludimą. Dėl didelės užtrauktuko angos viskas po ranka. Galite pritvirtinti slides arba snieglentę naudodamiesi ištraukiamaisiais dirželiais, o saugos priemones laikyti atskirame aukšto matomumo oranžinės spalvos skyriuje. Kuprinėje nėra PFC, o išorinis audinys ir pamušalas pagaminti iš perdirbtos medžiagos. Be viso to, Tour 30 turi naudingų funkcijų, pavyzdžiui, šalmo laikiklį, šoninius suspaudimo dirželius ir kilpas lazdoms bei ledo kirviui.

Reguliuojamo aukščio išsiskleidžiančią rankeną galima sulankstyti ir laikyti petnešoje. Visą oro pagalvių sistemą (oro pagalvę, anglies kasetę ir išskleidimo rankeną) galima nuimti, jei reikia. Tinkama slidinėjimo alpinizmui ar laisvalaikiui, lavininė kuprinė Mammut Tour 30 Removable Airbag 3.0 30 L yra praktiška kuprinė, kuri gali išgelbėti jūsų gyvybę.


Prekės specifikacija

Reflective features
Taip
Ergonomically shaped back
Taip
Fixing points
Taip
Water bag pocket
Taip
Raincoat
Nėra
Optional accessories
Taip
Capacity
30 l
Weight [g]
2465 g
Metal frame
Nėra
7619876169716
1185443

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta