W-TEC: Vyriškas vasarinis moto švarkas W-TEC Saigair

Vyriškas vasarinis moto švarkas W-TEC Saigair

263299
135,00 €
Monthly payment from 9.36€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Color
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Vasarinė vyriška motociklininko striukė W-TEC Saigair yra gerai vėdinama striukė. Didelės priekinės ir užpakalinės ventiliacijos angos bei vidinis tinklinis pamušalas užtikrina puikią oro cirkuliaciją, kuri pravers karštomis vasaros dienomis. Be to, oro angos yra ryškios spalvos, todėl pagerina striukės matomumą. Taip pat galite įvertinti nuimamą neperšlampamą membraną, kuri pravers šaltu ir lietingu oru.

Nuimamos guminės apsaugos ant įtemptų dalių (alkūnių, pečių) pagerina jūsų saugumą. Iš patvaraus poliesterio pagaminta išorinė striukės dalis turi "Visionight" šviesą atspindinčius komponentus, kurie pagerina matomumą, taigi ir pasyvųjį dviratininko saugumą prasto apšvietimo sąlygomis. Vasarinė vyriška motociklininko striukė W-TEC Saigair turi pakankamai praktiškų kišenių, kad galėtumėte susidėti visus daiktus.

Jaketės dydį galima reguliuoti atitinkamai ant rankovių ir liemens esančiomis suveržimo juostelėmis, todėl ji puikiai priglunda. Vasarinė vyriška motociklininko striukė "W-TEC Saigair" užtikrina maksimalią apsaugą, funkcionalumą ir komfortą bet kokiu oru.


Prekės specifikacija

Material
Poliesteris
Tinklelis
Reflective features
Taip
Ventilation
Taip
Detachable layer
Taip
Protectors
Taip
Trouser zipper connection
Taip
Removable protectors
Taip
8596084079190
263299

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta