Filtruoti:
Prekinis ženklas
Kaina
Filtravimas

Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai

Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai Ferrino: Daugiafunkcinis peilis Ferrino, 11 funkcijų
  • Išpardavimas!
  • -5,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai

Daugiafunkcinis peilis Ferrino, 11 funkcijų

16,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
21,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-01
Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai Highlander: Daugiafunkcis įrankis Highlander Harrier
  • Išpardavimas!
  • -4,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai

Daugiafunkcis įrankis Highlander Harrier

23,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
27,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-01

Daugiafunkciniai įrankiai ir peiliai internetu

Leidžiant laiką gamtoje, niekada tiksliai nežinai, ko gali prisireikti. Ypač tada, kai kalba pasisuka apie iššūkių kupiną žygį pėsčiomis ar stovyklavimą ekstremaliomis sąlygomis. Tokiomis aplinkybėmis daugiafunkcis įrankis arba kišeninis peilis yra tikras išsigelbėjimas. Kompaktiškas jų dydis ir daugybė skirtingų funkcijų leidžia ne tik atidaryti konservų skardinę ar pjaustyti maistą, bet ir išsigelbėti nelaimių metu.

Kišeniniai peiliai

Kišeniniai peiliai ir daugiafunkciniai įrankiai yra plačiai naudojami tiek namuose, tiek gamtoje. Mat jų siūlomų funkcijų gausa apima net iki 32 funkcijų. Kišeniniai peiliukai, dar vadinami šveicariškais peiliukais, be sulankstomos geležtės, turi rankenoje sutelpantį kamščiatraukį, skardinių atidarytuvą, dildę, žirklutes, pincetą ir t. t. Kadangi visi šie atributai sutelpa kompaktiškoje rankenoje, tokie daugiafunkciniai peiliai yra patogūs nešiotis kišenėje ir gali būti tvirtinami prie raktų ar diržo. Toks delne telpantis sulankstomas peiliukas gelbsti, norint susitvarkyti su kasdieninėmis užduotimis, kurios nedingsta ir išsirengus į žygį ar stovyklaujant gamtoje.

Daugiafunkciniai įrankiai

Vienas kokybiškas daugiafunkcinis įrankis pajėgus pakeisti įrankių dėžę ar bent gerokai sutaupyti vietos joje. Nuo daugiafunkcių šveicariškų peiliukų, daugiafunkciniai įrankiai skiriasi tuo, kad yra patvaresni, atliekant sudėtingus darbas. Kadangi daugiafunkciniai įrankiai yra gaminami iš tvirtesnių medžiagų, jie yra sunkesni negu kišeniniai peiliukai. Jais galima kirpti vielą, pjauti smulkias šakas, priveržti varžtus ir t. t. inSPORTline asortimente esama išskirtinėmis funkcijomis pasižyminčių daugiafunkcinių peilių, kurie nesunkiai gali būti priskirti ir daugiafunkciiams įrankiams. Viena iš tokių stovyklavimo prekių yra Cattara Multi Hammer peilis, turintis ne tik užkietėjusiems žvejams praverčiantį žvynų valiklį, bet ir integruotą plaktuką bei kirvį. Įsigiję tokį įrankį, galite būti tikri, kad net ir stovyklaujant ekstremaliomis sąlygomis, būsite viskam pasiruošę.

Geriausi daugiafunkciniai įrankiai ir peiliai

Gausus inSPORTline.lt ir kitų turizmo prekėmis prekiaujančių parduotuvių asortimentas neretai paskatina užduoti klausimą „kokie daugiafunkciai įrankiai ir peiliai yra geriausi“. Nesvarbu ar rinktumėtės kišeninį peiliuką ar multifunkcinį įrankį, atkreipkite dėmesį į tai, iš ko jis pagamintas. Vienos medžiagos, pavyzdžiui, plienas, yra atsparesnės rūdims, kurios gali atsirasti įrankį naudojant ekstremaliomis sąlygomis, kitos lengviau pasiduoda korozijai. Dėl to, ieškodami daugiafunkcio įrankio, nepavesiančio sunkiausiomis akimirkomis, rinkitės iš ne mažesnio negu 54 HRC kietumo plieninių peilių. Trumpoms iškyloms gamtoje ar nesudėtingiems žygiams jums pravers ir pigūs daugiafunkciniai įrankiai bei peiliai, kurie atliks visas svarbiausias funkcijas. Nepaisant to, norėdami džiaugtis tikrai kokybišku gaminiu, rinkitės gerai žinomų prekių ženklų, tokių kaip Victorinox, Ganzo / Firebird, Baladeo, daugiafunkcius peilius ir įrankius. Mūsų internetinėje parduotuvėje inSPORTline.lt ir fizinėse parduotuvėse Kaune bei Vilniuje jūsų laukia daugybė sulankstomų peiliukų ir multifunkcinių įrankių. Jau šiandien įsigykite daugiafunkcį įrankį ar peilį ir daugiau niekada nebesukite galvos, kaip išspręsti išvykoje kilusias problemas.

 

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta