Filtruoti:
Prekinis ženklas
Kaina
Filtravimas

Stalai

Stalai Outwell: Stovyklavimo stalas su bambukiniu stalviršiu Outwell Calgary S
  • Išpardavimas!
  • -21,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Stalai

Stovyklavimo stalas su bambukiniu stalviršiu Outwell Calgary S

72,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
93,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-02
Stalai Easy Camp: Stalas Easy Camp Rennes M
  • Išpardavimas!
  • -9,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Stalai

Stalas Easy Camp Rennes M

71,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
80,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-02
Stalai Coleman: Sulankstomas stalas Coleman Mini Camp, 80x40x55cm
  • Išpardavimas!
  • -3,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Stalai

Sulankstomas stalas Coleman Mini Camp, 80x40x55cm

62,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
65,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-02

Turistiniai stalai internetu

Turistinės kelionės savo teikiamais malonumais žavi tiek jaunus, tiek senus. Įspūdingi kraštovaizdžiai, nuotykiai ir puiki kompanija. Rodos, ko dar galėtų norėtis. Na, nebent truputį daugiau komforto stovyklavietėje, kurį gali užtikrinti turistiniai baldai – turistiniai stalai su kėdėmis. Sulankstomi turistiniai staliukai savo įvairove nenusileidžia kitiems lauko ir stovyklavimo baldams. Dėl to kiekvienas suras geriausiai jo reikmes atitinkantį stovyklavimo stalą.

Turistinis stalas: pasirinkimų įvairovė

Ieškant baldų tobulai stovyklavietei akys krypsta į stalą ir kėdes. Nenuostabu, nes po ilgos, nuotykių kupinos dienos norisi kur nors patogiai atsisėsti ir pavalgyti. Stovyklaujant vos kartą ar du per metus, investuoti į tvirtą, didelį turistinį stalą norisi toli gražu ne visiems. Dėl to be aukštų lauko stalą primenančių stovyklavimo stalų, inSPORTline.lt savo klientams siūlo išmėginti žemus, delikačius sulankstomus turistinius staliukus. Patys paprasčiausi mūsų siūlomi modeliai dažnai yra aprūpinti specialiomis angomis puodeliams bei kišenėlėmis daiktams.

Visgi, renkantis stovyklavimo stalą nereikėtų apsigauti. Nors mažas turistinis staliukas tikrai neužims daug vietos ir jį bus patogu pasiimti į bet kokias keliones, turistinis stalas-lagaminas gali būti ne prastesnis pasirinkimas. Toks stovyklavimo atributas ypač patiks tiems, kurie, užuot leidęsi į ilgą žygį ir tuomet ieškantys tinkamos vietos stovyklavietei, stovyklavietes rengia pernelyg nenutolę nuo savo automobilio. Turistinis stalas – lagaminas turi tvirtesnį stalviršį, o sulankstytas ir tapęs lagaminėliu, gali talpinti kelias sulankstomas kėdes.

Turistinis staliukas: svarbiausios savybės

Įsigijus stovyklavimo stalą ar staliuką norisi, kad šis atlaikytų jūsų mėgstamo stovyklavimo būdo iššūkius ir ilgai tarnautų. Dėl to svarbu atkreipti dėmesį į kelias esmines jo savybes.

  1. Turistinio stalo dydis. Rinkoje gausu tiek mažesnių, tie didesnių stovyklavimo stalų, kurie skiriasi ne tik savo forma, ilgiu ir pločiu, bet ir aukščiu. Žemas, nedidukas turistinis staliukas praverčia tuomet, kai stovyklaujama kelias valandas, o ant staliuko dedami tik arbatos / kavos puodeliai ir keli užkandžiai. Jei valgymas prie turistinio stalo, indus laikant rankose ar susikūprinus, jūsų nežavi, geriau rinktis aukštesnį stalą. Šio baldo ilgis ir plotis, priklauso nuo to, kiek žmonių ketinate sutalpinti prie turistinio stalo arba kaip gausiai ruošiatės jį nukrauti. Kuo daugiau žmonių norėsite susodinti aplink turistinį stalą, tuo ilgesnio jo gali prireikti.
  2. Medžiagos, iš kurio pagamintas turistinis stalas. Turistinio stalo ilgaamžiškumą lemia jam naudojamos medžiagos. Tentinė medžiaga, iš kurios gaminami patys paprasčiausi modeliai, tikėtina, tarnaus trumpiau negu tvirtas turistinio stalo-lagamino pagrindas. Taip pat ypač svarbu atkreipti dėmesį, iš ko ir kaip pagamintos turistinio stalo kojos. Mat tai turi įtakos baldo stabilumui.
  3. Papildomi atributai. Kaip jau minėjome anksčiau, turistinis stalas-lagaminas gali turėti patogias sulankstomas kėdės, o tentinės medžiagos stalviršį turintys stalai – specialias angas puodeliams, kišenėles daiktas ar kelioninį maišelį. Dėl to, patartina įsivertinti, kokie papildomi atributai gali būti naudingi stovyklaujant ir sutaupyti renkantis turistinių baldų komplektus.

Sulankstomi turistiniai staliukai: kaina internetu

Stovyklavimo stalo pasirinkimą lemia ne tik mėgstamas stovyklavimo pobūdis ar norimos sutalpinti kompanijos dydis. Kai prekių pasirinkimas toks platus, turistinio stalo kaina tampa vienu pagrindinių pasirinkimą lemiančių veiksniu. Maži, delikatūs sulankstomi turistiniai staliukai kaina nusileidžia tvirtam turistiniam stalui-lagaminui su kėdėmis. Visgi, net ir tarp brangesnių modelių galima surasti palyginus pigų, bet kokybišką turistinį stalą. Fizinėse inSPORTline parduotuvėse Kaune ir Vilniuje kokybiškas pigus turistinis stalas nėra jokia naujiena. Tas pats galioja ir turistinį stalą perkant internetu. Užsukite pas mus ir rinkitės iš geriausių Cattara, Highlander, Royokamp, Easy Camp ir daugybės kitų prekių ženklų turistinių stalų pasiūlymų. Sekite mūsų naujienas ir apie akcijas turistiniams stalams sužinokite pirmieji. Tegul stovyklavimas gamtoje būna komfortiškas.

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta