Filtruoti:
Prekinis ženklas
Kaina
Filtravimas

Turistinės kėdės

Turistinės kėdės Easy Camp: Stovyklavimo kėdė Easy Camping Spica, raudona
  • Išpardavimas!
  • -10,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Turistinės kėdės

Stovyklavimo kėdė Easy Camping Spica, raudona

34,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
44,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-02
Turistinės kėdės Outwell: Sulankstoma kėdė Outwell Cromer Green Vineyard
  • Išpardavimas!
  • -16,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Turistinės kėdės

Sulankstoma kėdė Outwell Cromer Green Vineyard

53,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
69,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-02
Turistinės kėdės Outwell: Sulankstoma kėdė Outwell Goya, juoda
  • Išpardavimas!
  • -34,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Turistinės kėdės

Sulankstoma kėdė Outwell Goya, juoda

65,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
99,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-02
Turistinės kėdės Grand Canyon: Sulankstoma kėdė Grand Canyon El Tovar Lounger Falcon
  • Išpardavimas!
  • -9,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Turistinės kėdės

Sulankstoma kėdė Grand Canyon El Tovar Lounger Falcon

70,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
79,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-02

Turistinės kėdės

Dažnas, norėdamas pabėgti nuo miesto triukšmo ar kasdieninės rutinos, leidžiasi į turistines išvykas ar žygius. Leidžiant laiką gamtoje net tik atsipalaiduojama ir pasikrauna energijos kelioms dienoms į priekį. Nepaisant to, aktyvus laisvalaikis neretai išvargina taip, kad tik ir dairomės, kur būtų galima prisėsti ir atgauti jėgas. Stovyklavietėje toli gražu ne visuomet guli koks rąstas ar didesnis akmuo. O jei ir guli, ilgiems pasisėdėjimams gamtoje jie netinkami. Dėl to, ieškant stovyklavimui skirtų reikmenų, žvilgsnis vis dažniau krypsta į turistines kėdes.

Turistinės kėdės savybės, į kurias verta atkreipti dėmesį

Kokybiška turistinė kėdė yra komfortiškos stovyklavietės garantas. Bet kai rinkoje tiek daug įvairiausių sulankstomų turistinių kėdžių, išsirinkti kokybiškiausią variantą už geriausią kainą ne taip lengva. Dėl to, renkantis turistines kėdes, patartina atsižvelgti į kelias pagrindines jų savybes:

  1. Konstrukcija. Ar turistinė kėdė džiugins ilgaamžiškumu, išduoda jos konstrukcija. Pastaroji įtakos turi ne vien patvarumui, bet ir patogumui. Tvirčiausiomis stovyklavimo kėdėmis laikomos aliuminį rėmą turinčios turistinės kėdės. Dažnai jų sėdimoji dalis yra pagaminta iš lengvai prižiūrimo nailono. Ši medžiaga užtikrina, kad aptariamas turistinis baldas bus tvirtas ir atsparus įvairioms oro sąlygoms.
  2. Maksimali apkrova. Be turistinės kėdės konstrukcijos svarbu atsižvelgti į tai, kokį svorį ji gali atlaikyti. Įvertinę būsimo naudotojo svorį ir maksimalią leistiną stovyklavimo kėdės apkrovą, galėsite būti tikri, kad niekam neteks nemaloniai įsmukti, jai netikėtai sulūžus.
  3. Dydis ir svoris. Nors daugeliu atvejų didesnės, sunkesnės turistinės kėdės yra kur kas patvaresnės už lengvas, jas ne visuomet įmanoma pasiimti su savimi. Dėlto, galvojant apie naują turistinę kėdę, svarbu apgalvoti, į kokias išvykas dažniausiai leidžiatės. Jei ketinate sulankstomą turistinę kėdę neštis toliau nuo automobilio, pvz., pasiimti su savimi į žygį ar žvejybą, mažytė lengva turistinė kėdė bus puiki išvykos palydovė. Tuo metu stovyklavietę rengiantis vos už kelių šimtų metrų nuo automobilio, sunkesnė ir didesnė stovyklavimo kėdė užtikrins didesnį komfortą.
  4. Papildomos savybės. Nemaža dalis turistinių kėdžių pasižymi papildomomis savybėmis – ranktūriais, puodelių laikikliais, atramomis kojoms ar galvai ir pan. Jos padeda užtikrinti patogų poilsį, tačiau turi įtakos gaminio svoriui ir dydžiui. Tad, jei jums itin svarbu, kad turistinė kėdė būtų lengva, turėtumėte įvertinti papildomų atributų jai suteikiamą svorį.

Turistinės kėdės internetu: gera kaina garantuota

Tam, kad planuojant išvyką netektų gaišti laiko stovyklavimo reikmenų paieškoms važiuojant iš vienos parduotuvės į kitą, rinkitės turistines kėdes internetu. inSPORTline.lt siūlo gausų Cattara, Easy Camp, Outwell, Highlander ir kitais prekių ženklais pažymėtų stovyklavimo kėdžių asortimentą. Nesvarbu, maža ar didelė sulankstoma turistinė kėdė būtų jūsų norų sąraše, pirkdami internetu ar inSPORTline parduotuvėse Kaune ir Vilniuje, turistines kėdes įsigysite itin žema kaina. Sekite mūsų naujienas ir nepraleiskite taikomų akcijų, kurios leis turistines kėdes įsigyti dar pigiau.

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta