Filtruoti:
Prekinis ženklas
Kaina
Filtravimas

Ugniavietės

Ugniavietės Saska Garden: Sodo židinys
  • Išpardavimas!
  • -16,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Ugniavietės

Sodo židinys

50,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
66,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-22
Ugniavietės Saska Garden: Sodo židinys Saska Garden 1031132
  • Išpardavimas!
  • -15,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Ugniavietės

Sodo židinys Saska Garden 1031132

46,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
61,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-22
Ugniavietės Easy Camp: Ugniavietė Easy Camp Deluxe
  • Išpardavimas!
  • -14,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Ugniavietės

Ugniavietė Easy Camp Deluxe

79,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
93,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-22
Ugniavietės Coghlans: Sulankstomas grilis Coghlans Heavy Duty 61x44cm
  • Išpardavimas!
  • -5,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Ugniavietės

Sulankstomas grilis Coghlans Heavy Duty 61x44cm

54,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
59,99 €
Pristatysime iki: 2024-04-22

Lauko laužavietės, ugniavietės

Vakarai su šeima ar draugais susibūrus prie laužo, pasakojant smagias istorijas ir dalinantis gardžiu maistu, yra neatsiejama stovyklavimo ir smagaus laiko leidimo gamtoje dalis. Juolab, kad laužavietes galima įsirengti beveik bet kur. Nesvarbu, ar sėdėtume ant ežero kranto, ar namų terasoje, ugniavietė padeda sukurti jaukią atmosferą, o laužavietėje šokinėjanti ugnis ramina. Nors patiems įsirengti ugniavietę nėra sunku, tai užtrunka nemažai laiko. Metalinės laužavietės ir iš kitų medžiagų gaminamos ugniavietės su kojelėmis / stovais ženkliai sumažina vargą. Užuot sukus galvą, kaip įrengti laužavietę, jog ugnis laisvai liepsnotų, bet nepasklistų po pievą, ir ant laužavietės būtų patogu pakepinti maistą, tereikia pastatyti įsigytą ugniavietę ir sumesti malkas arba anglis.

Lauko laužavietės

Nemaža dalis ugniaviečių turi kojeles / stovus ir dangčius, kurie užtikrina ugniavietės stabilumą ir saugumą. Kai kurios lauko laužavietės turi groteles ir gali atstoti grilių, ant kurio be rūpesčių galima kepti daržovių vėrinukus, dešreles ar kitą jums patinkantį maistą. Vienas didžiausių ugniaviečių privalumų yra tas, kad jas be didesnių rūpesčių galėsite pernešti iš vienos vietos į kitą. Dėlto pasisėdėjimams prie ugniavietės kaskart galėsite išbandyti naują vietą.

Metalinės laužavietės, pagamintos iš ketaus, plieno ar jų lydinių, skiriasi savo dydžiu. Romantiškiems pasisėdėjimams dviese pakaks mažesnės ugniavietės. Tuo metu aplink lauko laužavietę norint susodinti būrį draugų, prireiks didesnės. Sprendžiant kokia ugniavietė labiausiai jums tinka, vertėtų nepamiršti, kad didesnė laužavietė skleis daugiau šilumos, tačiau jai atitinkamai reikės ir daugiau malkų ar anglių. Metalinės laužavietės tarnavimo laikas priklausys nuo jai naudojamo metalo storio. Kuo šis bus didesnis, tuo ilgiau galėsite mėgautis svajingais vakarais prie pasirinktos ugniavietės.

Ugniavietės internetu

Jaukiems vakarams prie ugnies trūksta tik kokybiškos ugniavietės? Nebėda. Išsirinkę lauko laužavietes, ugniavietes internetu, jau po kelių dienų galėsite džiaugtis svajingu ugnies šokiu savo namų kieme, terasoje ar sode. inSPORTline.lt asortimente jūsų laukia ugniavietės su dangčiu, sulankstomi griliai bei lauko laužavietės - griliai. Išbandykite UCO, Cattara, SASKA GARDEN ir kitais prekių ženklais pažymėtas lauko laužavietes, ugniavietes ir nevaržomai mėgaukitės ugnies šokiu kartu su šeima ar draugais.

 

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta