Vyriškos tekstilinės motociklininko kelnės W-TEC: Vyriški moto džinsai W-TEC Raggan
Vyriškos tekstilinės motociklininko kelnės W-TEC: Vyriški moto džinsai W-TEC Raggan

Vyriški moto džinsai W-TEC Raggan

264321
125,00 € 148,00 € -23,00 €
Mėnesio įmoka nuo 7.69€
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)
Prekė tiekėjo sandėlyje (3 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 1-2 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Vyriškos motociklininko kelnės W-TEC Raggan yra patogios tekstilinės motociklininko kelnės su daugybe funkcinių savybių. Į akis kris stilingos, vidinėje kelnių klešnių pusėje esančios odinės panelės. Tačiau šie skydeliai ne tik gerai atrodo, bet ir apsaugo nuo išmetimo vamzdžio nudegimų. Daugybė tamprumo ir elastinių panelių užtikrina aukštą komforto lygį. Įtemptose dalyse audinys sutvirtintas aramido pluoštu (DuPont Kevlar), kuris yra itin tvirtas ir daro audinį atsparų smūgiams bei dilimui.

Kelnės taip pat turi dideles nuimamas klubų ir kelių apsaugas, kurios užtikrina papildomą saugumą. Kadangi kelių apsaugas galima įdėti iš išorės, jų keitimas ilgai neužtruks. Be to, norint tai padaryti, nereikės kelnių išversti į kitą pusę. Ne mažiau svarbu ir tai, kad apsaugų aukštį galima reguliuoti, todėl jos tinka įvairaus ūgio naudotojams. Be apsaugų šias kelnes galima naudoti kaip įprastas kelnes. Daugybėje kišenių galima laikyti visus smulkius daiktus.


Prekės specifikacija

Medžiaga
Aramidas
Medvilnė
Oda
Reflective features
Ne
Jacket zipper connection
no
Protectors
yes
Ventiliacija
no
Removable protectors
yes
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta