Jėgos treniruokliai Body-Solid: Nugaros treniruoklis Body-Solid SBK-1600G/2 PRO
Jėgos treniruokliai Body-Solid: Nugaros treniruoklis Body-Solid SBK-1600G/2 PRO

Nugaros treniruoklis Body-Solid SBK-1600G/2 PRO

204352
1 414,00 €
Mėnesio įmoka nuo 38.59€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (20,00 €)
Svoris: 99.8 kg.
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, liepos 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Svoris: 99.8 kg.

Prekės aprašymas

"Body-Solid" nugaros treniruoklis "Back Machine Body-Solid buvo sukurtas tam, kad padėtų įveikti treniruočių kliūtis. Nugaros treniruoklis "Back Machine" tapo populiariu treniruokliu, kuris padės jums palengvinti lėtinį nugaros skausmą ir sustiprinti nugaros raumenis. Dėl savo preciziško dizaino tai visiškai profesionalus gaminys.

"Back Machine Body-Solid SBK-1600G/2 apima visiškai reguliuojamą sėdynę, atraminius volelius ir ergonomiškos formos reguliuojamą atlošą. Jums nereikės atsistoti norint sureguliuoti treniruočių krūvį. Besisukantis pasipriešinimo taškas yra tiesiai ties klubo sąnario sritimi, kad būtų užtikrintas visas natūralių biometrinių judesių diapazonas. Unikali pasipriešinimo keitimo sistema leidžia saugiai ir patogiai treniruoti nugarą.

Į komplektą įeina bet kokiam naudotojo ūgiui pritaikomas sėdynės diržas, kuris neleidžia treniruočių metu lenkti krūtinės. Daugiausia kasdieniam komerciniam naudojimui tinkantis "Body-Solid" nugaros treniruoklis "Body-Solid" skirtas saugiai ir efektyviai treniruoti nugaros raumenis.


Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta