Miegmaišiai : Miegmaišis Snugpak Nautilus, dešiniarankiams, alyvuogių žalia sp.
Miegmaišiai : Miegmaišis Snugpak Nautilus, dešiniarankiams, alyvuogių žalia sp.

Miegmaišis Snugpak Nautilus, dešiniarankiams, alyvuogių žalia sp.

419875
46,99 €
Mėnesio įmoka nuo 7.99€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, rugpjūčio 2 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Snugpak Nautilus alyvuogių spalvos miegmaišis yra lengvesnė Navigator modelio versija, skirta naudoti vasarą. Dešiniarankis variantas.

Snugpak Nautilus užtikrina patrauklų kainos ir kokybės santykį, todėl yra labai populiarus tarp bušido, išgyvenimo, skautų ir turistų entuziastų, ieškančių nebrangios ir patikrintos įrangos.

Snugpak miegmaišiai pasižymi aukšta kokybe, naudingumo komfortu ir ilgaamžiškumu. Gamintojas miegmaišių gamybai naudoja modernias technologijas ir pažangias medžiagas, kurios užtikrina šiluminį komfortą net ir sudėtingomis sąlygomis.

Pažangios technologijos

"Snugpak Nautilus" miegmaišis turi lengvą užpildą iš silikonizuoto izofibros pluošto, kuris viduje yra tuščiaviduris. Dėl tokios struktūros šiluma išlaikoma pluošto mikroerdvėje.

Išpakavus miegmaišį, tuščiaviduriai pluoštai išsiplečia, dėl to miegmaišis greitai tampa purus ir talpus. Izofibros pluošto užpildas išlaiko šilumą, net kai yra drėgnas. Jį taip pat galima skalbti namuose.

Miegmaišis užtikrina šiluminį komfortą esant ne aukštesnei kaip 3 °C temperatūrai, mažiausia temperatūra yra -2 °C.

Išorinis miegmaišio sluoksnis - greitai džiūstantis "Aqua Light RipStop" nailonas, atsparus plyšimui ir oro sąlygoms.

Miegmaišio vidus pagamintas iš "Supersoft" audinio, patvarios ir malonios liesti medžiagos, pasižyminčios dideliu pralaidumu orui, užtikrinančios tinkamą drėgmės pertekliaus nuvedimą.

Miegokite kaip namie

Miegmaišis užsegamas dvipusiu užtrauktuku, įsiūtu beveik per visą jo ilgį. Todėl visiškai atsegus užtrauktuką miegmaišį galima paversti antklode.

"Snugpak Nautilus" nešiotis naudojamas specialus suspaudimo maišelis, kurio dėka supakuoto miegmaišio dydį galima reguliuoti ir pritaikyti prie mūsų vietos inventoriuje.

Destyvas

Miegmaišis puikiai tinka kaip universalus miegmaišis vasaros stovyklavimui ir lauko veikloms pavasarį ir ankstyvą rudenį.

Dėl nedidelio svorio (1400 g) ir mažo tūrio jį lengva nešiotis su kuprine, todėl šį modelį noriai renkasi skautai, pradedantieji turistai ir žmonės, ieškantys patikrintos įrangos už prieinamą kainą.

Tvarumas, importuotos medžiagos ir aukštos kokybės apdirbimas garantuoja ilgalaikį naudojimą.

Prekės specifikacija

Svoris
1.4 kg
Medžiaga
Nailonas
Poliesteris
Spalva
Juoda
Tipas
Miegmaišis
Plotis
80 cm
Ilgis
220 cm
Forma
Stačiakampis
Užpildas
Isofill
Komforto temperatūra
3 °C
Aukščiausia temperatūra
-2 °C
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta