Termosai Primus: Termosas Primus, 0.75l
Termosai Primus: Termosas Primus, 0.75l

Termosas Primus, 0.75l

483959
31,99 €
Spalva
  • Geltona
  • Raudona

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, spalio 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

 Vakuuminis butelis "Primus" 0,75 l yra puikiai pritaikytas būdas pasiimti gėrimą su savimi pakeliui į darbą, iškylą ar į nuotykius. Šis supaprastintas vakuuminis užsandarintas butelis į jūsų gyvenimą įneš tik reikiamą kiekį spalvų. Pagamintas jūsų kasdieniams poreikiams, šis maistinis 18/8 netauriojo plieno butelis yra itin patvarus, gali išlaikyti gėrimus karštus arba šaltus, nesugeria ir neskleidžia jokių skonių. Dangtelis dvigubai atlieka puodelio funkciją, o "Click-Close" kamštis pilstoma paspaudus mygtuką. Kaip vyšnaitė ant torto - pudru padengtas paviršius užtikrina puikų sukibimą net mūvint pirštines. Dėl siauros konstrukcijos šį buteliuką lengvai įkišite į šonines kuprinės kišenes ar puodelio laikiklį automobilyje.

Prekės specifikacija

Svoris
0.475 kg
Medžiaga
Nerūdijantis plienas
Spalva
Raudona
Tipas
Termosas
Skersmuo
8.6 cm
Aukštis
25 cm
Talpa
0.75 l
Bottle neck type
Platus
Dirželis
Nėra
Product added to compare.
Prekė įsiminta