Kelioniniai krepšiai inSPORTline: Šaudymo iš lanko rinkinys inSPORTline Monyta
Kelioniniai krepšiai inSPORTline: Šaudymo iš lanko rinkinys inSPORTline Monyta

Šaudymo iš lanko rinkinys inSPORTline Monyta

592148
104,00 €
Mėnesio įmoka nuo 6.25€
Spalva
  • Kamufliažo

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Tiek vaikai, tiek suaugusieji patirs daug džiaugsmo su šaudymo iš lanko rinkiniu inSPORTline Monyta. Nuostabaus kamufliažinio dizaino kompaktinis lankas ir pilnas priedų rinkinys kiekvieną išvyką pavers jaudinančiu medžioklės nuotykiu. Lankas kompaktinis lankas galūnėms sulenkti naudoja svertų ir skriemulių sistemą, suteikiančią naudotojui mechaninį pranašumą, nes galūnės yra daug standesnės už lankų ar ilgųjų lankų galūnes. Dėl tokio standumo sudėtinis lankas ne tik taupiau naudoja energiją nei kiti lankai, bet ir padidina tikslumą. Lankas taip pat turi taikiklį ir šaulių atramą , kurie palengvina taiklumą. Dėl rankos apsaugos ir nuorodos lankas yra dar saugesnis, todėl galite šaudyti nerizikuodami susižeisti. 

Lankas komplektuojamas su 4 tvirtomis stiklo pluošto strėlėmis , kurios yra 28" ilgio. Dėl strėlių laikiklio, kuris yra tiesiai ant lanko, strėles visada turėsite po ranka. Šis lankas yra pritaikytas dešiniarankiams. Nors šaudymo iš lanko rinkinys inSPORTline Monyta visų pirma skirtas jaunimui, juo gali naudotis ir suaugusieji (pramoginiais tikslais).

Prekės specifikacija

Bow type
Children's
Compound
Bow arm
Right
Bow length
33.50
Draw length
25.20
Draw strength
20
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta