Termosai Esbit: Termosas maistui Esbit Sculptor, 750ml
Termosai Esbit: Termosas maistui Esbit Sculptor, 750ml

Termosas maistui Esbit Sculptor, 750ml

641019
35,99 €
Spalva
  • Polar Blue
  • Bordo
  • Pilka

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, spalio 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Dėl savo išskirtinių šiluminių savybiųmaisto indelis "Esbit SCULPTOR 750 ml" išlaikys jūsų maistą karštą iki 24 valandų. Pagamintas iš aukštos kokybės 18/8 nerūdijančiojo plieno, šis maisto indelis turi plačią angą, kad jį būtų lengva pripildyti ir išvalyti, yra 100 % atsparus pratekėjimui. Guminis dugnas užtikrina geresnį stabilumą, apsaugo nuo atsitiktinio išsiliejimo. Išorinė stiklainio pusė padengta neslidžiais matiniais dažais, kurie neleidžia stiklainiui išslysti iš rankų (pvz., kai jį laikote su pirštinėmis). Taip pat galite įvertinti slėgio išleidimo vožtuvą. Paspaudus vožtuvą žemyn, oro slėgis stiklainio viduje išsilygina, todėl atidarant stiklainį nenusideginsite garais ar netyčia nesprogsite. Stiklainio dangtelį taip pat galima naudoti kaip dubenėlį. Maisto stiklainis "Esbit SCULPTOR 750 ml" leidžia mėgautis maistu bet kada ir bet kur (net šaltu oru).

Toliau pateikiame keletą patarimų, ką daryti, jei norite visapusiškai išnaudoti stiklainį: Jei norite į jį įdėti karštą maistą, pašildykite jį karštu vandeniu 4 minutes, tada ištuštinkite ir įdėkite maistą. Jei norite valgyti šaltą maistą, darykite tą patį, tik su šaltu vandeniu.


Prekės specifikacija

Svoris
0.53 kg
Medžiaga
Nerūdijantis plienas
Spalva
Mėlyna
Tipas
Maisto termosas
Skersmuo
11.2 cm
Aukštis
16,5 cm
Talpa
0.75 l
Bottle neck type
Platus
Dirželis
Nėra
Product added to compare.
Prekė įsiminta