Palapinės Ferrino: Palapinė Ferrino Grit 2 Ultralight
Palapinės Ferrino: Palapinė Ferrino Grit 2 Ultralight

Palapinė Ferrino Grit 2 Ultralight

641332
272,00 €
Mėnesio įmoka nuo 11.96€
Spalva
  • Olive Green

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Ultralengva palapinė FERRINO Grit 2 yra itin lengva, savaime išsilaikanti palapinė dviem asmenims, pagaminta iš nedegios medžiagos. Puikią oro cirkuliaciją užtikrina Kamera Air vėdinimo sistema su uždengtomis oro angomis ir įėjimu su tinkleliu nuo uodų, kurį galima visiškai atidaryti. Palapinės konstrukciją sudaro duraliniai strypai su radialiniais sujungimais, todėl palapinę lengva surinkti ir ji užima maksimalią naudingą erdvę. Pagrindinės Ultralight palapinės FERRINO Grit 2 ypatybės yra reguliuojamos palapinės virvės, vidinės kišenės asmeniniams daiktams laikyti, kablys žibintui ir aliumininiai inkariniai kaiščiai. Medžiaga, iš kurios pagaminta palapinė, yra atspari šviesai, vėjui ir drėgmei. Šio konkretaus modelio palapinės vandens stulpas yra 3000 mm.

Be to, "Ferrino" yra vienintelis palapinių gamintojas, kuris garantuoja vandens stulpelio vertę užklijuotoms siūlėms (tikroji vandens stulpelio vertė yra 1,5 karto didesnė). Lengvoji palapinė FERRINO Grit 2 tinka reikliems naudotojams, ieškantiems aukštos kokybės, lengvos palapinės, kurios dydis būtų kompaktiškas sulankstytas. Ši palapinė tiekiama su remonto rinkiniu ir nešiojimo krepšiu.


Prekės specifikacija

Svoris
1.60 kg
Medžiaga
Poliesteris
Spalva
Žalia
Tipas
Palapinė
Plotis
210 cm
Ilgis
255 cm
Aukštis
105 cm
Atsparumas vandeniui
3000 mm
Naudotojų skaičius
2
Grindų medžiaga
Poliesteris
Rėmo medžiaga
Aliuminis
Duraliuminis
Grindų atsparumas vandeniui
8000 mm
Pakuotės dydis
17 x 37 cm
Vestibule
no
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta