Šokdynės inSPORTline: Išmanioji šokdynė inSPORTline Jumpsmart
Šokdynės inSPORTline: Išmanioji šokdynė inSPORTline Jumpsmart

Išmanioji šokdynė inSPORTline Jumpsmart

650941
35,99 €
Spalva
  • Juoda
  • Balta

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"inSPORTline Jumpsmart" šuoliaduobė "Smart Jump Rope" yra praktiškas treniruoklių priedas, kurį galite naudoti namuose, lauke arba sporto salėje. Šuoliaduobė siūlo tris režimus, kurie padės patogiau ir efektyviau mankštintis. Galite šokinėti savo tempu ir laiku, o su virvute galėsite stebėti laiką ir skaičiuoti šuoliukus. Taip pat galite nustatyti pratimo trukmę ir šokinėti tol, kol prietaisas suvibruos ir praneš, kad pasiekėte tikslą. Paskutiniame režime nustatysite šuolių skaičių ir vėl šokinėsite, kol pajusite, kad rankenos vibruoja, o tai reiškia, kad tai padarėte.

Į įrenginį galima atsisiųsti "Bluetooth" programėlę ("JCSkip"), kuri leidžia sekti savo pažangą ir taip išlaikyti motyvaciją. Išmaniosios šuoliaduobės inSPORTline Jumpsmart ilgį galima reguliuoti, todėl ji tinka įvairaus ūgio naudotojams. Šokinėjimas per virvę yra itin veiksminga mankšta, nes įtraukia visą kūną, todėl per trumpą laiką galite sudeginti daug kalorijų. Jei vaikystėje nekentėte šokinėjimo per virvutę, su išmaniąja šokdyne inSPORTline Jumpsmart jums tai patiks!




Prekės specifikacija

Svoris
121 g
Tipas
Išmanioji šokdynė
Ilgis
300 cm
Rankenos medžiaga
ABS
PVC
Guoliai
Yra
Skaitliukas
Yra
Virvės medžiaga
Plienas
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta