Vyriškos tekstilinės motociklininko kelnės W-TEC: Moto kelnės W-TEC Excellent
Vyriškos tekstilinės motociklininko kelnės W-TEC: Moto kelnės W-TEC Excellent

Moto kelnės W-TEC Excellent

1312566
225,00 €
Mėnesio įmoka nuo 12.08€
Dydis
Spalva
  • Pilka

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (4 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugsėjo 9 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Motociklininko kelnės W-TEC Excellent yra aukščiausios kokybės motociklininko kelnės, pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų, su nuimamomis 2 lygio apsaugomis ant kelių ir kišenėmis papildomoms klubų apsaugoms. Iš patvaraus poliesterio pagaminta išorinė dalis turi "Visionight" atspindinčias detales, kurios pagerina motociklininko matomumą esant prastam apšvietimui ir taip pagerina jo pasyvųjį saugumą. Minėtas audinys sustiprintas ties keliais.

Taip pat galite įvertinti viduje esantį kvėpuojantį tinklelį, kuris kartu su reguliuojamomis ventiliacijos angomis ir skydeliais ant šlaunų užtikrina komfortą ir pagerina oro cirkuliaciją, o tai pravers karštomis vasaros dienomis. Be to, šaltuoju metų laiku galite pridėti nuimamą termo įdėklą su neperšlampama Reissa membrana, leidžiančia važiuoti per lietų. Dėl to jums nereikės pridėti, nuimti ar keisti jokių papildomų įdėklų, nes šis turi viską.

Dėka juosmens susiaurinimo dirželių ir išplečiamų kojų galų galite reguliuoti kelnių dydį, kad jos jums puikiai tiktų. Taip pat yra dvi praktiškos kišenės visiems būtiniausiems daiktams. Motociklininko kelnės W-TEC Excellent yra saugios, funkcionalios ir patogios kelnės, tinkančios bet kokioms kelionėms motociklu. Jas geriausia derinti su Motociklininko striuke W-TEC Excellenta Evo.


Jak taisyklingai dėvėti o motociklininko drabužius se apsivilksite šiame rádci.

Kaip matuoti: Tai išoriniai drabužių matmenys, kai jie yra šiek tiek ištempti. Tai nėra kūno matmenys. Optimalu, jei matmenis palyginsite su jums gerai tinkančiais drabužiais. Drabužių su vidiniais sluoksniais atveju atsižvelkite į jų buvimą.

Prekės specifikacija

Medžiaga
Poliesteris
Reflective features
Yra
Jacket zipper connection
yes
Protectors
yes
Ventiliacija
Yra
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Prekė įsiminta