Kompresinės kojinės ir kojinės inSPORTline: Kompresinės kojinės inSPORTline Compleano AG+
Kompresinės kojinės ir kojinės inSPORTline: Kompresinės kojinės inSPORTline Compleano AG+

Kompresinės kojinės inSPORTline Compleano AG+

735117
9,99 €
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Kompresinės kojinės inSPORTline Compleano AG+ yra patogios sportinės kojinės, tinkančios tiek sportui, tiek kasdieniam naudojimui. Siekiant padidinti jų antibakterines savybes ir užkirsti kelią pelėsių augimui bei kvapų atsiradimui, į audinį pridėta polipropileno medžiagos (Siltex AG+), kurioje yra sidabro jonų. Dėl savo unikalaus skerspjūvio ši medžiaga efektyviai šalina prakaitą nuo odos. Dėl audinyje esančio elastano kojinės yra elastingos, todėl puikiai priglunda prie kūno, o sustiprintos minkštos plokštės didelės apkrovos vietose suteikia papildomo komforto.

Kompresinė medžiaga padeda mažinti pėdų tinimą, skatina kojų kraujotaką ir taip prisotina kraują deguonimi. Šios kojinės taip pat gali padėti greičiau atsigauti po intensyvios fizinės veiklos, nes suspaudimas padeda pašalinti iš raumenų pieno rūgštį, susidariusią per įtemptą fizinį krūvį. Dėl to kojos bus lengvesnės ir mažiau pavargusios. Štai kodėl kiekvienas sportininkas turėtų turėti porą. Tačiau kompresinės kojinės inSPORTline Compleano AG+ tinka ne tik sportininkams, bet ir tiems, kurie dažnai vyksta į ilgas keliones arba dirba sėdimą darbą.


Prekės specifikacija

Lytis
Moterims
Vyrams
Cut
crew
Attributes
Compression
antibacterial
functional
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta