Laikysenos korektoriai inSPORTline: Neopreninis diržas inSPORTline Waistrim
Laikysenos korektoriai inSPORTline: Neopreninis diržas inSPORTline Waistrim

Neopreninis diržas inSPORTline Waistrim

1291327
14,99 €
Dydis
Spalva
  • Rožinė
  • Mėlyna

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, liepos 8 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Nepreninis diržas inSPORTline Waistrim yra patogus elastinis priedas, kuris suteikia atramą apatinei nugaros daliai ir inkstų sritims, kartu išlaikydamas gydomąją šilumą. Dėl to jis padeda išvengti visų rūšių nugaros problemų. Jį galima naudoti užsiimant bet kokia veikla tiek patalpoje, tiek lauke, įskaitant žiemos sportą ar važiavimą motociklu. Be to, jis idealiai tinka dirbantiems sėdimą darbą, nes padeda stiprinti stuburą. Dėl Velcro užsegimo diržas greitai apsivynioja juosmenį ir išlieka savo vietoje.

Keturios integruotos epoxidinės petnešos suteikia išskirtinę atramą apatinei nugaros daliai. Be to, paklodės yra pakankamai lanksčios, kad prisitaikytų prie jūsų kūno formų, todėl niekaip jūsų nevargins. Iš aukštos kokybės neopreno pagamintas neopreninis diržas inSPORTline Waistrim yra itin komfortiškas ir nesitrina. Be to, neoprenas užtikrina šilumos izoliaciją ir yra atsparus trinčiai.


Prekės specifikacija

Medžiaga
Neoprenas
Terilenas
Tvirtinimas
Velcro
Ventiliacija
no
Placement
Belly
Lower back
Germanium components
no
Braces
yes
Electric heating
no
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta