• Išpardavimas!
Viryklės ir jų priedai Primus: Degiklis Primus Piezo
Viryklės ir jų priedai Primus: Degiklis Primus Piezo
Viryklės ir jų priedai Primus: Degiklis Primus Piezo
Viryklės ir jų priedai Primus: Degiklis Primus Piezo

Degiklis Primus Piezo

763354
34,99 € 44,99 € -10,00 €

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Express Stove Primus w/o Piezo "Express Stove Primus" yra itin lengva ir kompaktiška ant viršaus statoma viryklė, kurios sulankstoma konstrukcija telpa į bet kurią kuprinės kišenę. Ši kompaktiška viryklė sulankstoma iki nedidelio paketo, kuris lengvai telpa beveik į bet kurią kuprinės kišenę. Tiesiog išskleiskite ir pritvirtinkite savo "Express Trail Stove" viryklę prie dujų kanistro ir per kelias minutes galėsite turėti lengvą viryklę. Ši viryklė tinka pradedantiesiems, ją galima naudoti ištisus metus.

Siaura greitaeigė liepsna yra atspari vėjui ir užtikrina 8 900 BTU (2 600 W) liepsną, kuri gali išvirti litrą vandens per tris su puse minutės. Taip pat galite įvertinti tikslaus reguliavimo vožtuvą, užtikrinantį tikslų liepsnos ir karščio reguliavimą. Ant trijų taškų puodų atramų galima patogiai laikyti įvairaus dydžio puodus. "Express Stove Primus w/o Piezo " viryklė maitina 1-2 žmones.


Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta