Dėlionės kilimėliai inSPORTline: Puzzle mat inSPORTline Famkin (12 tiles, 18 edges)
Dėlionės kilimėliai inSPORTline: Puzzle mat inSPORTline Famkin (12 tiles, 18 edges)

Puzzle mat inSPORTline Famkin (12 tiles, 18 edges)

1291787
17,99 €
Spalva

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Dėlionių kilimėlis inSPORTline Famkin - tai rinkinys, kurį sudaro 12 atskirų dėlionių, kurių dydis 30 x 30 cm, ir 18 briaunų. Dėlionių kilimėlis apsaugo grindis ir kartu suteikia patogų ir saugų paviršių komfortabiliai mankštai.Kiekviena plytelė pagaminta iš minkšto ir patvaraus PE putplasčio, kurio storis 1,2 cm , kuris gerai sugeria smūgius, triukšmą ir vibraciją. Kilimėlis tinka naudoti sporto salėse, namų aplinkoje ar vaikų žaidimų kambariuose.

Plytelės yra lengvos, lengvai surenkamos ir kartu su kraštais užtikrina vientisą ryšį. Dėl modulinės sistemos kilimėlį galima labai lengvai priderinti prie reikiamos erdvės. Taip pat inSPORTline Famkin puzzle padėklo pranašumas - galimybė kombinuoti su kitais šio modelio spalviniais variantais, todėl galima sukurti originalų dizainą kiekvienam.


Prekės specifikacija

Medžiaga
PE
Plotis
30 cm
Ilgis
30 cm
Storis
1,20 cm
Svoris [g]
930 g
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta