Kuprinės ir krepšiai inSPORTline: Handlebar Bag inSPORTline Amager
Kuprinės ir krepšiai inSPORTline: Handlebar Bag inSPORTline Amager

Handlebar Bag inSPORTline Amager

993695
14,99 €
Spalva
  • Mėlyna
  • Juoda
  • Žalia

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"inSPORTline Amager" rankinės krepšys inSPORTline Amager yra praktiškas aksesuaras aistringiems dviratininkams. Sukurtas greitai ir lengvai pritvirtinti prie vairo, krepšys turi "Velcro" dirželį. Jame yra pakankamai vietos asmeniniams daiktams, pavyzdžiui, raktams, išmaniajam telefonui, piniginei, įrankiams ir kitiems būtiniausiems daiktams, laikyti.

Viršutinis atskiras skyrius yra permatomas, todėl idealiai tinka išmaniajam telefonui ar žemėlapiui. Dėl to galėsite sekti, kur esate arba kas jums skambina / rašo žinutes. Pagamintas iš tvirtos, aukštos kokybės medžiagos, kuri užtikrina ilgą tarnavimo laiką, šis krepšys visada saugos jūsų daiktus. Galiausiai, bet ne mažiau svarbu tai, kad "inSPORTline Amager" krepšys ant vairo yra su nuimamu peties dirželiu, kad būtų patogu nešiotis, kai nesate ant dviračio.


Prekės specifikacija

Placement
handlebars
Window for a smartphone
yes
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta