Aksesuarai bei priedai dviračiams Fila: Dviratininko šalmas FILA Fitness

Dviratininko šalmas FILA Fitness

739089
46,99 €
Monthly payment from 7.99€
Pristatysime iki: 2024-05-28
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Dviratininkų šalmas FILA Fitness yra universalus šalmas, tinkamas ne tik važiuoti dviračiu, bet ir riedučiais ar riedlente. Dėl aerodinaminio sportinio dizaino ir tvirto polykarbonato kiauto jis apsaugo nuo galvos traumų ir niekaip netrukdo važiuojant. Putų polistirenas (EPS) yra įpurškiamas į kiautą ir taip suteikia reikiamą sutvirtinimą.

Strategiškai išdėstytos oro angos užtikrina puikią oro cirkuliaciją, todėl važiuojant galva gerai vėdinama. Be to, oro angos uždengtos tinkleliu nuo vabzdžių, todėl galėsite mėgautis lengvu vėjeliu, netrukdomi vabzdžių. Viduje yra patogus padėklas. Galinėje dalyje esantis reguliavimo ratukas leidžia be vargo užsitempti arba atlaisvinti šalmą, todėl jis puikiai priglunda. Mėgaukitės nevaržomu važiavimu su lengvu ir ergonomišku dviratininko šalmu FILA Fitness.


Prekės specifikacija

Technology
In-Mold
Ventilation
Taip
Dydis
Pasirinktinai
Type
Plento šalmas
Color
Kelių spalvų
Model
Kita
Size adjustment
Taip
8026473429287
739089

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta