Hamakai Eno: Hamakas Eno DoubleNest

Hamakas Eno DoubleNest

514490
61,99 €
Monthly payment from 5.76€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva

Prekės aprašymas

Gamykla ENO DoubleNest puikiai tinka tiek nuotykiams, tiek mėgstantiems atsipalaiduoti. Tereikia susirasti du medžius, pritvirtinti prie jų hamaką ir galėsite miegoti laukinėje gamtoje arba ilsėtis prie vandens.

Miegant laukinėje gamtoje hamakas turi daug privalumų, palyginti su palapine:

  • Jis užima mažiausiai vietos - hamakas supakuojamas į pritvirtintą maišelį, kuris taip pat gali būti naudojamas kaip kišenė vertingiems daiktams. Jis sveria tik 538 gramus ir telpa net į mažiausią kuprinę.
  • Jį galite pasistatyti bet kur - tereikia rasti du medžius, nutolusius vienas nuo kito maždaug 3-4 metrų atstumu. Jums nereikės ieškoti lygaus pagrindo palapinei įrengti, valyti šakų ir kitų šiukšlių. Niekas jums netrukdys, todėl galėsite patogiai miegoti.
  • Pastatoma per kelias sekundes - jei pradės lyti, jums nereikės praleisti amžinybės palapinės statymo, per kurią sušlaps visi jūsų daiktai. Tiesiog nusipirkite brezentą nuo lietaus ir išlikite sausi, kol montuosite hamaką.

Dėl aukštos kokybės, tvirto nailono, tvirtų siūlių ir aliuminio karabinų Hamakas ENO DoubleNest atlaikys iki 180 kg. Medžiaga taip pat maloni liesti, pralaidi orui ir greitai džiūsta. Dėl savo dydžio šis hamakas tinka dviems asmenims. Jis puikiai tinka daugiadieniams žygiams, tačiau jį taip pat galite pasistatyti sode arba prie vandens. Įsimylėsite jo patogų hamaką.


Prekės specifikacija

Material
nylon
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.538 kg
Maximum load
180 kg
Width
189 cm
Length
286 cm
Type
Hamakas
Carrying bag
Taip
Color
Black
8112010162226
514490
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta