Dantų apsaugos-kapos SISU: Dantų apsauga suaugusiems SISU 1.6 Aero Large

Dantų apsauga suaugusiems SISU 1.6 Aero Large

267110
26,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva

Prekės aprašymas

Išskirtinė SISU Aero burnos apsaugos ypatybė - itin plona ir itin lengva konstrukcija. Kartu su greitai, pagal užsakymą ir iš naujo formuojamu pritaikymu, visiškai pamiršite, kad burnoje yra kažkas nuostabaus ir plastikinio. Aero" pagamintas iš aukštųjų technologijų termoplastinės medžiagos, kuri yra 30 % stipresnė ir 8 kartus tvirtesnė nei įprastos burnos apsaugų medžiagos. Tai reiškia, kad nesvarbu, kaip intensyviai viskas vyksta žaidimo metu, jūsų SISU Aero nugara ir dantys bus apsaugoti.

Nesulyginamos kokybės ir funkcionalumo "SISU Aero" burnos apsauga buvo sukurta galvojant apie sportininkus, o jos unikalios naujos funkcijos yra itin orientuotos į papildomą apsaugą ir komfortą.  Didelis variantas tinka naudotojams nuo 13 metų amžiaus (nuo 10 metų, jei nešiojate ortodontinius aparatus).

 

Prekės specifikacija

Material
Termoplastikas
Thickness
1.6 mm
Type
Dantų apsaugos
Color
Pasirinktinai
Age group
13+
850005600596
267110
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta