Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai Morakniv: Peilis Morakniv Companion HeavyDuty MG C Pinp

Peilis Morakniv Companion HeavyDuty MG C Pinp

729405
18,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-07

Prekės aprašymas

Tai galingas ir tvirtas įrankis, skirtas gamtininkams, medžiotojams, žvejams, keliautojams ir kariškiams. Ypač didelė rankena tinka didelėms rankoms ir naudoti su pirštinėmis. Kai peilį reikia smogti iš užpakalinės dalies arba rankenos galo, jo konstrukcija turi būti labai tvirta. "Companion Heavy Duty" yra tinkamas pasirinkimas tokiems atvejams. Rankena į verpstę įpurškiama trisluoksniu metodu, o itin stori ašmenys galandami optimaliu 27° kampu (šiaurietiškas galandinimas), kad net ir sunkiausiai apdorojant peilį jis maksimaliai ilgai išliktų aštrus (įprastų peilių galandinimo kampas paprastai būna 23°). Guminė rankena su tekstūruota rankena puikiai suima ir užtikrina efektyvesnį darbą. Geležtė pagaminta iš aukštos anglies plieno, todėl ją lengva galąsti.

Karinės žalios spalvos plastikinis dėklas apačioje turi išleidimo angą, o viršuje - diržo spaustuką, kurį taip pat galima pritvirtinti prie sagos, taip pat prie papildomo "Twin Holder" priedo, kuriuo ant diržo galima nešioti du peilius vieną šalia kito (gaminio Nr. 11796). Šią makštį taip pat galima pritvirtinti prie visų "Morakniv Combi Sheath" dėklų šonų, todėl du peilius galima nešiotis kartu. Medžiagų ir gamybos defektų garantija suteikiama 10 metų. Pagaminta Švedijoje. Tiekiama mažmeninėje pakuotėje su smaigaliais.

Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
135 g
Blade
Anglies plienas
Case
Taip
Type
Peilis
Color
Juoda
Foldable
Nėra
Total Length
224 mm
Handle Material
Guminė
Blade Length
104 mm
Blade Thickness
3.2 mm
Handle lenght
120 mm
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta