• Išpardavimas!
  • -1,00 €
Metalinės giros dengtos guma inSPORTline: Gumuota gira inSPORTline PU 6 kg

Gumuota gira inSPORTline PU 6 kg

520847
30,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-01-01 iki:
31,99 €
-1,00 €
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (1 vnt.)

Prekės aprašymas

 viso kūno treniruotėms idealiai tinka guma dengtas kettlebell inSPORTline PU 6 kg  - tai aksesuaras, padedantis pagerinti jėgą, lankstumą ir mobilumą per natūralų kūno judesį. Palyginti su izoliuotais pratimais, jis leidžia įtraukti daugiau raumenų grupių, todėl padeda numesti svorio, padidinti funkcinę jėgą ir pagerinti pusiausvyrą, koordinaciją bei sprogstamumą. 

 Guma dengtas kettlebell inSPORTline PU 6 kg yra moderniai atrodantis kettlebell su prakaitui ir nusidėvėjimui atsparia poliuretano danga. Jo futuristinis dizainas su kristalų raštu patrauks jūsų dėmesį. Chromuota, ergonomiška rankena yra pakankamai plati, kad ją būtų galima laikyti abiem rankomis. Dėl plokščio dugno užtikrinsite, kad svarmuo neiškris padėtas ant grindų. Taip pat galite įvertinti tai, kad svoris (tiek kilogramais, tiek svarais) yra pažymėtas ant kettlebell. Guma dengtas ginklas inSPORTline PU 6 kg tinkamas naudoti vidaus, lauko ir namų sporto salėse.

Prekės specifikacija

Material
Plienas
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
6 kg
Coating
Poliuretanas
Intended use
Stiprinti visas raumenų grupes
Type
Gumuota gira
Color
Pilka
Handle diameter
3 cm
Handgrips
Chromuota
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta