• Išpardavimas!
  • -2,00 €
Gertuvės ir puodeliai SIGG: Gertuvė SIGG Alu Drinking Original 0.5L, aliuminio sp.

Gertuvė SIGG Alu Drinking Original 0.5L, aliuminio sp.

447418
19,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
21,99 €
-2,00 €
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (1 vnt.)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Iš aliuminio pagamintas ir nesunaikinamas klasikinis SIGG gertuvė dabar yra su plačiu kakleliu ir užsukamu dangteliu. Taip SIGG buteliuką pripildyti dar paprasčiau. Originalus gertuvės butelis iš aukštos kokybės aliuminio pagamintas iš vieno gabalo, todėl yra ypač lengvas ir stabilus. Jis laikosi sandariai, net ir su gazuotais gėrimais. Itin elastinga vidinė danga yra atspari vaisių rūgštims, beskonė ir neturi kenksmingų medžiagų, tokių kaip BPA ir ftalatai. Tvirtas vidinis sandariklis atlaiko dideles apkrovas.

Prekės specifikacija

Material
Aliuminis
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.146 kg
Height
20.1 cm
Diameter
6.6 cm
Type
Sportinė gertuvė
Capacity
0.5 l
Color
Pilka
BPA
Free
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta