Gertuvės ir puodeliai SIGG: Gertuvė SIGG Alu Drinking Traveller 0.6L, aliuminio sp.

Gertuvė SIGG Alu Drinking Traveller 0.6L, aliuminio sp.

447402
19,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-28

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Absoliučiai klasikinė kelionių knyga. Išskirtinis, akinantis, nepakartojamas. Šis aukštos kokybės aliuminio buteliukas yra itin lengvas, tvirtas, jį patogu nešiotis vienu pirštu. Be to, jis 100 % atsparus pratekėjimui. Net su gazuotais gėrimais ir apverstas aukštyn kojomis. Medžiagoje nėra kenksmingų cheminių medžiagų, pavyzdžiui, estrogenus imituojančių medžiagų ir ftalatų - kad būtų saugiau ir lengviau mėgautis gėrimu.

Prekės specifikacija

Material
Aliuminis
Be BPA
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.108 kg
Height
21.5 cm
Diameter
7.1 cm
Type
Turistinė gertuvė
Capacity
0.6 l
Color
Pilka
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta