Gertuvės ir puodeliai SIGG: Gertuvė SIGG Alu Drinking KBT Kicker 0.4L

Gertuvė SIGG Alu Drinking KBT Kicker 0.4L

447405
19,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-28

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Tikros puikios spalvos. Aukštos kokybės, perdirbamą aliuminio gertuvę itin lengva transportuoti, ji vienodai tinka ir mokyklai, ir laisvalaikiui. Medžiagoje nėra kenksmingų cheminių medžiagų, pavyzdžiui, estrogenus imituojančių medžiagų ir ftalatų. Daugiasluoksnis vidinis įdėklas atlaiko didelį krūvį (pvz., smūgius) ir garantuoja saugesnį gėrimo malonumą. Neišsiliejantis vaikiškas dangtelis taip pat užtikrina lengvą transportavimą, net kai reikalai tampa pernelyg laukiniai!

Prekės specifikacija

Material
Aliuminis
Be BPA
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.112 kg
Height
19.7 cm
Diameter
6.6 cm
Type
Turistinė gertuvė
Capacity
0.4 l
Color
Žalia
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta