Spiningo dviračiai Elite: Dviračio treniruoklis Elite Tuo

Dviračio treniruoklis Elite Tuo

427124
475,00 €
Monthly payment from 16.38€
Pristatysime iki: 2024-06-07

Prekės aprašymas

Dviračių treniruoklis "Bike Trainer Elite Tuo" leidžia važinėti dviračiu patogiai įsitaisius namuose. Kai lauke lyja arba niekas nenori su jumis važiuoti, šis interaktyvus dviračių treniruoklis, suderinamas su kelių ir kalnų dviračiais, yra kita geriausia išeitis. Treniruoklis pasižymi dideliu matavimo tikslumu - nuokrypis +/- 3 %. Jis gali pasvirti iki 10 %, pasižymi atsparumu iki 2 050 W, kai važiuojama 60 km/h greičiu. Elektromagnetinė stabdymo sistema reguliuoja pasipriešinimą naudodama elektromagnetą, todėl pasipriešinimo lygį galite keisti naudodami programėlę kompiuteryje arba išmaniajame įrenginyje. Dėl Bluetooth Smart/ANT+, Dviračių treniruoklis Elite Tuo yra suderinamas su programėlėmis, todėl galėsite gauti naudingus treniruočių duomenis, tokius kaip greitis, trumpumas ar efektyvumas (vatai). Todėl jis tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems dviratininkams.

Treniruoklis tvirtinamas prie dviračio galinės kasetės. Ši sistema ne tik užtikrina 100 % pedalų mynimo energijos perdavimą, bet ir yra viena tyliausių savo kategorijoje. Aliuminio konstrukcija, plieninis rėmas ir buko medienos atraminės kojos užtikrina išskirtinį stabilumą ir ilgaamžiškumą. Dviračių treniruoklis "Elite Tuo" absorbuoja net stipriausias vibracijas. Dėl sulankstomos konstrukcijos treniruoklį galite sulankstyti ir laikyti, kai jo nenaudojate. Elite Tuo yra labai galingas, bet kompaktiškas dviračių treniruoklis su tiesioginiu energijos perdavimu, leidžiantis važinėti dviračiu patalpose (ne tik) žiemą.

Panaudojimas: Kad galėtumėte visapusiškai naudotis treniruokliu, jums reikės kompiuterio, planšetinio kompiuterio, išmaniojo telefono arba televizoriaus. Įdiekite vieną iš palaikomų programėlių ("Trainer Road", "Kinomap", "BikeEvo" ir kt.) ir prijunkite treniruoklį (per "Bluetooth Smart"/ANT+). Kai jis bus susietas, galėsite pradėti naudoti treniruoklį.


Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
10.3 kg
Maximum load
Nenurodyta
Height
56 cm
Width
31.5 cm
Length
43 cm
Wheel size
66 - 73.7 cm
Resistance regulation
Elektroninis
Resistance levels
Nenurodyta
Maitinimo šaltinis:
Elektros tinklas
Intended use
Naudoti namuose
Display
Nėra
Type
Dviračių treniruoklis
How to attach the bike
Adapteris per ašį
Greitas atleidimas
Brake system
Magnetinė-elektrinė EMS
Flywheel weight
Nėra
Console indicators
Nėra
Actuator
Nenurodyta
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta