Vaikiški dviratukai ir triratukai Avengers: Vaikiškas dviratukas Avengers

Vaikiškas dviratukas Avengers

426927
196,00 €
Monthly payment from 11.32€
Pristatysime iki: 2024-05-04

Prekės aprašymas

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

Vaikų dviratis "Avengers 16" - 2021 yra aukštos kokybės dviratis mažiesiems lenktynininkams, kuriems patiks jo "Avengers" dizainas. Šis dviratis turi patvarų, plieninį rėmą ir daugybę funkcinių bei saugos funkcijų. Du V formos stabdžiai, sparnai, grandinės apsauga ir mokomieji ratai užtikrina saugumą. Jūsų vaikas taip pat gali įvertinti tai, kad ant grandinės apsaugos pavaizduoti "Avengers" personažai. Tinkamas vaikams nuo 5 metų, vaikiškas dviratis Avengers 16" - 2021 turi mokomuosius ratukus, todėl puikiai tinka net pradedantiesiems. Pripučiami 16 colių ratai užtikrina puikias važiavimo nelygiu paviršiumi savybes. Dėl patrauklaus dizaino, kokybiško pagaminimo ir daugybės priedų Vaikų dviratis Avengers 16" - 2021 yra puikus vaikiškas dviratis.


Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
11 kg
Maximum load
36 kg
Frame material
Plienas
Grips
PVC
Wheel size
16"
Handlebar height
74 cm
Freewheel
Nėra
Suspension fork
Nėra
Fork
Plienas
Frame size
10"
Crankset
Plienas
Type
Vaikiškas dviratis
Protective Case on the Chain
taip
Additional training wheels
Taip
Saddle Height
55-62 cm
Mudguards
Plastikas
Pedals
Plastmasinė
Color
Mėlyna
User height
100-125 cm
Brake system
V-Brake
Year of manufacture
2021
Number Of Gears
1
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta