Termosai Esbit: Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,5l
Termosai Esbit: Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,5l
Termosai Esbit: Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,5l
Termosai Esbit: Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,5l
Termosai Esbit: Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,5l
Termosai Esbit: Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,5l

Termosas Classic Esbit Vacuum Flask 0,5l

419016
26,00 €
Pristatysime iki: 2024-05-04

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

"Esbit" - Vokietijos įmonė, veikianti nuo 1936 m. Nuo pat pradžių pagrindinis ir pavyzdinis "Esbit" gaminys buvo kietasis kuras, kurio gamyboje įmonė tapo pasauline lydere. Natūrali pasekmė buvo pasiūlos išplėtimas, iš pradžių pačiomis viryklėmis, o vėliau - puodais, keptuvėmis, indeliais, termosais ir panašiais stovyklavimo reikmenimis. Šiandien "Esbit" pripažįstama ir vertinama daugiausia dėl aukštos siūlomų gaminių kokybės ir patikimumo, o jos pozicijos kietojo kuro rinkoje tokios aukštos, kad ji dažnai vadinama "Esbit kuru". Bendrovės siūlomu kuru naudojasi kariniai daliniai, gelbėjimo tarnybos, tarptautinės organizacijos, teikiančios pagalbą trečiojo pasaulio šalyse, taip pat "paprasti" turistai, alpinistai ir lauko entuziastai.

Termosas pagamintas iš nerūdijančio plieno, kurio išorė padengta juoda neslidžia danga. Ji apsaugo nuo netyčinio termoso, laikomo pirštinėje ar šaltoje rankoje, numetimo. Specialios dangos termoso viduje leidžia lengvai pašalinti nuosėdas ir padidina termoso šilumines savybes.

Ergonomiška forma leidžia lengvai manipuliuoti termosu, taip pat jį lengviau įsidėti į prikimštą kuprinę. Kad termosą būtų vienodai patogu laikyti, nepriklausomai nuo tūrio, visi tūriai yra beveik vienodo skersmens (keičiasi tik aukštis).

Termosas ilgai išlaiko skysčių temperatūrą dėl vakuumo tarp sienelių, pagamintų iš aukščiausios kokybės nerūdijančiojo plieno. Dėl to termosą galima naudoti tiek karštiems, tiek šaltiems skysčiams laikyti. Nepriklausomai nuo to, ar įpilate šviežiai užplikytos arbatos, ar stipriai užšaldyto izotoninio gėrimo, įpilto skysčio temperatūra net ir po daugelio valandų bus artima pradinei temperatūrai.

Siekiant palengvinti apsisprendimą dėl termoso su automatiniu ar tradiciniu kamščiu įsigijimo - "Esbit" siūlo abu variantus įtraukti į komplektą. Šiuos kištukus galima naudoti pakaitomis, priklausomai nuo jūsų skonio ir akimirkos poreikio. Be to, "Esbit" termosai turi ir antrą puodelį, nešiojamą po dangteliu. Jo dėka du žmonės vienu metu gali mėgautis šildančiu gėrimu.

Į rinkinį įeina:

  •     du kištukai (automatinis ir tradicinis)
  •      du puodeliai

Prekės specifikacija

Material
Nerūdijantis plienas
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.35 kg
Type
Termosas
Capacity
0.5 l
Color
Juoda
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta