Moteriškos tamprės Bas Black: Women’s Sports Leggings BAS BLACK Inspire

Women’s Sports Leggings BAS BLACK Inspire

266610
33,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

"Moteriškos sportinės kelnės BAS BLACK Inspire yra modernios funkcionalios kelnės, tinkančios visoms sporto rūšims. Pagrindinė šių leginsų ypatybė - dvi užtrauktuku užsegamos kišenės, kuriose treniruotės metu galima laikyti telefoną, raktus ar kitus smulkius daiktus. Itin elastinga medžiaga priglunda prie kūno ir kartu nevaržo judesių. Įdomiai išdėstytos siūlės ir kontrastingų spalvų skydeliai suteikia joms unikalią išvaizdą. Juosmuo ir kelnių klešnių galai platūs, todėl leginsai išliks savo vietoje net ir per sudėtingiausią treniruotę. Dėl specialiai modifikuoto mikropluošto audinys labai gerai praleidžia orą ir drėgmę. Gamybos technologiją sertifikavo tarptautinis Oeko-Tex institutas.

Šios moteriškos sportinės tamprės BAS BLACK Inspire pirmiausia tinka fitneso treniruotėms, treniruotėms ir bėgimui, bet taip pat gali būti naudojamos jogai, pilatesui ir visoms kitoms sporto rūšims. Jų įdomus dizainas, praktiškos kišenės ir spalvingi akcentai suteiks treniruotėms dinamiškumo ir unikalumo.

Prekės specifikacija

Dydis
S
Gender
Moterims
5902529233424
266610

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta