Moteriškos tamprės Bas Black: Moteriškos tamprės sportui Bas Black Passion

Moteriškos tamprės sportui Bas Black Passion

262878
28,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-31
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Moteriškos sportinės tamprės BAS BLACK Passion yra labai stilingos, funkcionalios kelnės, pagamintos iš lengvos ir prigludusios medžiagos. Jų įmantrus dizainas patrauks jūsų dėmesį. Šios baltos spalvos tamprės šonuose turi mėlynus, tinklelio formos skydelius, kurie pabrėžia jūsų šlaunis ir užpakalines blauzdas. Be to, praktiškos kišenės abiejuose šių kelnių šonuose puikiai tinka telefonui ir (arba) kitiems smulkiems daiktams laikyti. Itin pralaidus orui ir drėgmę laidus audinys užtikrina maksimalų komfortą treniruotės metu. Gamybos technologiją patvirtino tarptautinis Oeko-Tex institutas.

Šios moteriškos sportinės tamprės BAS BLACK Passion tinkamos kūno rengybai, treniruotėms, bėgimui, jogai, pilatesui ir (arba) aerobikai. Jų unikalus dizainas suteiks jums pasitikėjimo savimi, todėl galėsite atiduoti visas jėgas sporto salėje ar trasoje.

Prekės specifikacija

Dydis
S
Color
Balta, mėlyna
Gender
Moterims
5902529304346
262878

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta