Šildomos pirštinės Glovii: Universalios šildomos pirštinės Glovii GL

Universalios šildomos pirštinės Glovii GL

306000
176,00 €
Monthly payment from 10.2€
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Universalios šildomos pirštinės "Glovii GL" išlaikys šilumą net šalčiausiomis dienomis. Visame pirštinių paviršiuje yra anglies pluoštų, kurie užtikrina šildymą. Šie pluoštai ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, kurie padeda pagerinti kraujotaką. Jie yra itin patikimi ir pasižymi ilgaamžiškumu. Dėl 3 šildymo režimų galite prisitaikyti prie esamų oro sąlygų. Įkraunamas ličio akumuliatorius gali veikti net 6 valandas.

Iš patogios medžiagos pagamintos Universalios šildomos pirštinės "Glovii GL" užtikrina puikią šilumos izoliaciją, todėl rankos išlieka šiltos. Ant dilbio esanti priveržimo virvelė užtikrina puikų prigludimą. Taip pat galite įvertinti jutiklinio ekrano pirštus (nykštį ir rodomąjį pirštą). Universalios šildomos pirštinės "Glovii GL" tinkamos tiek sportui, tiek kasdieniam naudojimui.


Prekės specifikacija

Material
Elastanas
Poliesteris
Knucle protectors
Nėra
Velcro wrist strap
Nėra
Thermal insulation
Taip
Heating
Taip
Battery life
6 h
Heating unit
Anglies pluoštas
Touch screen compatible
Taip
Gender
Moterims
Vyrams
5908246725754
306000

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta