• Išpardavimas!
  • -14,00 €
Bokso pirštinės SportKO: Natūralios odos bokso pirštinės SportKO PK1

Natūralios odos bokso pirštinės SportKO PK1

264167
59,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
73,99 €
-14,00 €
Monthly payment from 5.57€
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (5+ vnt.)
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Tinkamos tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems naudotojams, boksininko pirštinės SportKO PK1 yra aukščiausios klasės bokso pirštinės, pagamintos iš natūralios odos ir paminkštintos kintamo tankio poliuretano putomis, užtikrinančiomis geriausias įmanomas savybes. Kadangi nykštys yra sujungtas su likusia pirštinės dalimi, sumažėja traumų rizika tiek jums, tiek jūsų priešininkui. Pirštinės užsegamos "Velcro" dirželiu, todėl jas lengva užsidėti ir nusimauti. Ant delno esančios oro angos užtikrina puikią oro cirkuliaciją, todėl išvengiama prakaitavimo. Dėl aukštos kokybės medžiagų ir atlikimo kokybės boksininko pirštinės SportKO PK1 yra populiarus ir paklausus gaminys. Šios pirštinės tinka mėgėjiškam boksui. 

Boksininkų pirštinės neatitinka tradicinių dydžių nurodymų. Vietoj to, jos nustatomos pagal svorį (oz) - 1 oz = 28,35 g. Labiausiai paplitęs bokso pirštinių svoris yra 10 uncijų, nes toks svoris reikalingas varžyboms. Tačiau sparingo tikslais rekomenduojamos 12 uncijų pirštinės.

Prekės specifikacija

Material
Leather
Poliuretanas
Fastening
Velcro dirželis
Intended use
Treniruotėms
Dydis
Pasirinktinai
Type
Bokso pirštinės
Color
Pasirinktinai
Manufacturer
SportKo
8596084094520
264167
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta