Avalynė plaukimui šaltame vandenyje inSPORTline: Neoprene Shoes inSPORTline Imotsea 2 mm

Neoprene Shoes inSPORTline Imotsea 2 mm

921155
37,99 €
Monthly payment from 6.46€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Dydis

Prekės aprašymas

Nepreniniai batai inSPORTline Imotsea 2 mm yra patogūs neperšlampami batai, pagaminti iš 2 mm storio neopreno. Jie puikiai tinka visų rūšių pramoginei ir sportinei veiklai, kuri vyksta prie vandens ar net vandenyje. Jie gali pasigirti tvirtu, neslystančiu padu, kuris apsaugo jūsų kojas nuo sužeidimo užkliudžius aštrų daiktą. Dėl praktinio užtrauktuko batus galima lengvai užsidėti / nusiauti.

Idealiai tinka šaltajam grūdinimuisi, kai kojos labai greitai atvėsta,neopreniniai batai inSPORTline Imotsea 2 mm išlaikys jūsų kojas šiltas, nes palaiko kūno temperatūrą ir nepraleidžia vandens. Jie taip pat puikiai tinka paplūdimio tinkliniui , nes apsaugo pėdas nuo įkaitusio smėlio. Neopreniniai batai inSPORTline Imotsea 2 mm padės išlaikyti kojas šiltas ir sausas plaukiojant, nardant, plaukiojant irklentėmis ir užsiimant kita vandens veikla.


Prekės specifikacija

Use
MEN
Women
8596084150899
921155

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta