Trumpos vyriškos tekstilinės striukės Oxford: Motorcycle Jacket Oxford Arizona 1.0 Air

Motorcycle Jacket Oxford Arizona 1.0 Air

1291911
102,00 €
Monthly payment from 7.1€
Pristatysime iki: 2024-05-31
Color
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

get-image-thumbnail?id=736978&

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Motociklininko striukė "Oxford Arizona 1.0 Air" yra unikalus gaminys, skirtas vienam konkrečiam iššūkiui - karščiui įveikti. Šis oro tinklelio mažylis pašalina kiekvieną medžiagą, kuri galėtų trukdyti oro srautui pasiekti tas kūno vietas, kurios labiausiai nukenčia per karščius. Tai leidžia pasinaudoti menkiausiu oro judėjimu, padedančiu atvėsinti jūsų šerdį, ir užtikrina didžiulį pralaidumą orui. Žinoma, visa tai daroma nesumažinant saugumo: Oksfordo HD POLY sukuria didžiulį struktūrinį vientisumą pasižyminčią važiuoklę, o drabužis patogiai viršija CE A lygį. 360° matomumą naktį pagerina šviesą atspindinčios detalės, o kadangi su šia striuke greičiausiai dėvėsite Original Approved džinsus, yra paslėptos diržo saugumo kilpos, kad galėtumėte juos sujungti.


Prekės specifikacija

Material
Poliesteris
Use
MEN
Reflective features
yes
Ventilation
yes
Detachable layer
Nėra
Protectors
yes
Trouser zipper connection
yes
Removable protectors
yes
5030009140679
1291911

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta