Trumpos vyriškos tekstilinės striukės W-TEC: Motorcycle Jacket W-TEC Bellvitage Crow

Motorcycle Jacket W-TEC Bellvitage Crow

1184489
112,00 €
Monthly payment from 7.79€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Vasaros karštis ir ilgos dienos kviečia į naujus nuotykius ir nežinomybės atradimus. Leiskitės į kelią vilkėdami stilingą Motociklininko striukę W-TEC Bellvitage.

Ši vintažinio stiliaus striukė su lopais atrodo kaip odinė striukė, tačiau daugiausia pagaminta iš orui laidaus tinklelio, kuris praleidžia orą, todėl karštomis vasaros dienomis motociklininkas vėdinasi. Tačiau striukė turi keletą odinių detalių, pavyzdžiui, įvairiose vietose yra dekoratyvinių juostelių.

Kadangi tai yra motociklininko striukė, joje yra sertifikuotos apsaugos ant pečių ir alkūnių (ir kišenė papildomai pasirenkamai nugaros apsaugai), kurios užtikrins jūsų saugumą važiuojant. Tačiau jas galima nuimti, todėl striukė puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

Ergonomiškas prigludimas užtikrina komfortą bet kurioje važiavimo padėtyje. Dėl reguliuojamų juosmens diržų ir užtrauktukų rankovių galuose galima reguliuoti striukės dydį, todėl ji puikiai tinka. Praktiškos išorinės ir vidinės kišenės puikiai tinka tapatybės dokumentams ir (arba) vertingiems daiktams laikyti.

Ar esate pasiruošę mėgautis vasara, važiuodami į saulėlydį? Motociklininko striukė W-TEC Bellvitage leis jums tai padaryti!


Kaip tinkamai prižiūrėti motociklininko aprangą, sužinosite mūsų vadove.

Kaip matuoti: Tai išoriniai drabužių matmenys, kai jie yra šiek tiek ištempti. Tai nėra kūno matmenys. Optimalu, jei matmenis palyginsite su jums gerai tinkančiais drabužiais. Drabužių su vidiniais sluoksniais atveju atsižvelkite į jų buvimą.

 /></p>
</div>
                                                            
                                                    </div>
                    
                </div>
            </section>
        
        <section id=

Prekės specifikacija

Material
Poliesteris
Tinklelis
Use
MEN
Reflective features
Nėra
Ventilation
Taip
Detachable layer
Nėra
Protectors
Taip
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
Taip
8596084159007
1184489
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta