Laisvalaikio kuprinės ir krepšiai Mammut: Krepšys per petį MAMMUT Xeron Sacoche

Krepšys per petį MAMMUT Xeron Sacoche

641004
37,99 €
Monthly payment from 6.46€
Pristatysime iki: 2024-05-18
Spalva

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

"MAMMUT Xeron Sacoche" krepšys per petį yra praktiškas, moderniai atrodantis krepšys, kuriame telpa visi svarbiausi daiktai, pavyzdžiui, raktai, piniginė ar telefonas. Reguliuojamas diržas per petį leidžia reguliuoti jo ilgį pagal savo poreikius. Be didelio pagrindinio skyriaus, taip pat yra mažesnis priekinis skyrius su karabinu. Šis krepšys tinka visoms kelionėms.


Prekės specifikacija

Material
Poliamidas
nylon
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.12 kg
Height
1.5 cm
Width
28 cm
Length
22 cm
Reflective features
Nėra
Intended use
Laisvalaikiui
Ergonomically shaped back
Nėra
Fixing points
Taip
Water bag pocket
Nėra
Raincoat
Nėra
Optional accessories
Nėra
Type
Krepšys per petį
Capacity
2 l
Color
Pasirinktinai
7613357770668
641004
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta