Aukšto liemens antblauzdžiai Bas Black: Women’s Sports Leggings BAS BLACK Lorena

Women’s Sports Leggings BAS BLACK Lorena

262854
24,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-27
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

"Varžybinės sportinės kelnės BAS BLACK Lorena yra funkcionalios, elastinės kelnės su žema sėdyne ir aukšta juosmens juosta, kurios užtikrins maksimalų komfortą fitneso treniruočių, bėgimo ir (arba) treniruočių metu. Pagrindinė šių leginsų ypatybė - 4 kišenės ant sėdmenų ir šonuose, kuriose treniruotės metu galėsite laikyti telefoną ir kitus smulkius daiktus. Elastinėje juosmens juostoje yra susiaurinimo virvelė, kuria galite reguliuoti kelnes, kad jos nevaržytų jūsų judesių. Prigludusi medžiaga prisitaikys prie jūsų kūno formų, išryškindama jūsų apvalumus ir raumenis. Be to, kelnės tokios lengvos, kad jų net nepajusite ant kojų. Dėl specialiai modifikuoto mikropluošto audinys labai gerai praleidžia orą ir drėgmę. Gamybos technologiją išbandė ir sertifikavo tarptautinis Oeko-Tex institutas.

Tai sportinės moteriškos tamprės BAS BLACK Lorena tinkamos visų rūšių fitneso treniruotėms ir treniruotėms. Jos puikiai tinka bėgioti, bet taip pat gali būti naudojamos jogai ir (arba) pilatesui. Dėl madingo kirpimo ir vienspalvio dizaino jos puikiai tiks kiekvienai ryžtingai sportininkei.

Prekės specifikacija

Dydis
S
Gender
Moterims
5902530651033
262854

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta