Termosai Esbit: Termosas maistui Esbit Food Jug 0.5l
Termosai Esbit: Termosas maistui Esbit Food Jug 0.5l
Termosai Esbit: Termosas maistui Esbit Food Jug 0.5l
Termosai Esbit: Termosas maistui Esbit Food Jug 0.5l

Termosas maistui Esbit Food Jug 0.5l

419007
29,00 €
Pristatysime iki: 2024-05-16

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

"Esbit" - Vokietijos įmonė, veikianti nuo 1936 m. Nuo pat pradžių pagrindinis ir pavyzdinis "Esbit" gaminys buvo kietasis kuras, kurio gamyboje įmonė tapo pasauline lydere. Natūrali to pasekmė buvo pasiūlos išplėtimas, iš pradžių pačiomis viryklėmis, o vėliau - puodais, keptuvėmis, indeliais, termosais ir panašiais stovyklavimo reikmenimis. Šiandien "Esbit" pripažįstama ir vertinama daugiausia dėl aukštos siūlomų gaminių kokybės ir patikimumo, o jos pozicijos kietojo kuro rinkoje tokios aukštos, kad ji dažnai vadinama "Esbit kuru". Bendrovės siūlomu kuru naudojasi kariniai daliniai, gelbėjimo tarnybos, tarptautinės organizacijos, teikiančios pagalbą trečiojo pasaulio šalyse, taip pat "paprasti" turistai, alpinistai ir lauko entuziastai.

Esbit maisto ąsotis 0,5 l talpos pietų termosas pagamintas iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno. Kad termosas netyčia nenukristų, o taip gali nutikti, kai laikome jį šaltoje rankoje ar pirštinėje, jo išorė padengta specialia juoda, matine neslystančia danga. Termoso matmenys taip pat buvo parinkti taip, kad manipuliuojant juo nekiltų jokių sunkumų. Nepriklausomai nuo talpos, jo skersmuo taip pat yra toks pat - skiriasi tik aukštis.

Kaip ir praktiškai visuose termosuose, už temperatūros palaikymą atsakinga jo dvisluoksnė konstrukcija.

Tam, kad galėtumėte maksimaliai išnaudoti savo maisto kolbą, "Esbit" siūlo prieš naudojimą kolbą "suformatuoti". Jei planuojate gabenti karštus produktus - prieš dėdami juos į termosą, pripildykite jį karšto vandens maždaug 4 minutėms, tada išpilkite vandenį ir įdėkite maistą. Tą patį reikėtų daryti ir su vėsiais daiktais (pripildykite termosą labai šalto vandens).

Neginčijamas termoso "Food Jug" privalumas taip pat yra ant dangtelio esantis apsauginis vožtuvas. Jį paspaudę (prieš atidarydami termosą!), galime pašalinti viduje susikaupusį perteklinį slėgį (taip dažnai nutinka įdėjus karšto maisto). Viena vertus, tai palengvina termoso atidarymą, kita vertus, praktiškai pašalina riziką nudegti karštais garais arba netyčia "sprogti" dangteliui transportuojant. Pats dangtelis sėkmingai atlieka puodelio funkciją.

Prekės specifikacija

Material
Nerūdijantis plienas
Type
Maisto termosas
Capacity
0.5 l
Color
Juoda
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta