Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai Benchmade: Peilis Benchmade Auto Presidio II 5700SBK

Peilis Benchmade Auto Presidio II 5700SBK

519134
310,00 €
Monthly payment from 14.26€
Pristatysime iki: 2024-05-08

Prekės aprašymas

Benchmade 5700SBK Auto Presidio II - tai automatinė kultinio taktinio peilio versija su iš dalies dantyta geležte, pagaminta iš CPM-S30V miltelinio plieno,  aliuminio dangos ir 2 užraktais.

Pirmosios klasės plienas
94 mm ilgio "drop-point" galvutė pagaminta iš aukščiausios kokybės plieno CPM-S30V, užgrūdinto iki 58-60 HRC kietumo . Amerikietiškas miltelinis plienas ypač vertinamas dėl atsparumo korozijai, dilimui (didelis smūginis stiprumas) ir ilgai išlaikomo darbinio aštrumo .

Renkantis iš tokio plieno pagamintą peilį, verta įsigyti deimantinį galąstuvą, nes galandinimas standartiniu keraminiu akmeniu gali užtrukti labai ilgai ir būti neefektyvus. Geležtė padengta matine juoda danga, kuri iš dalies apsaugo peilį nuo įbrėžimų ir suteikia jam taktinę išvaizdą.

Komplektinė geležtė
Puikiai aštri geležtė , stiprus smaigalys ir įgaubtas pjūvis užtikrina agresyvų pjovimą ir gerą įsiskverbimą. Iš dalies dantyta geležtė leidžia lengviau pjauti kietas (pvz., plastiką ir kaulus) ir pluoštines medžiagas (virves, diržus, juostas) .

Kombinuotus peilius (lygios ir dantytos pjovimo briaunos derinys) dažnai renkasi kariai, gelbėtojai ir žmonės, ieškantys įvairesnio pritaikymo įrankių.

Pagalbinė spyruoklė
Peilį galima patogiai ir greitai išskleisti viena ranka naudojant dvipusį fiksatoriaus slankiklį, todėl peilis akimirksniu bus paruoštas darbui. Už darbo saugumą atsakingas "Auto Axis-lock" mechanizmas, vertinamas dėl didelio mechaninio atsparumo, atsparumo purvui ir paprasto naudojimo.

Peilis turi papildomą užraktą, kuris apsaugo nuo atsitiktinio geležtės atlenkimo nešiojant peilį.

Lengvi ir patvarūs pamušalai
Anoduoto aliuminio apkalas yra profiliuotos formos, kuris ties ašmenų pagrindu išsiplečia, taip sukurdamas natūralų skersinį . Tai neleidžia rankai nuslysti nuo ašmenų ir suteikia atramą pirštams.

Įstrižai esančios pjaunamosios pabrėžia taktinį pobūdį ir užtikrina saugų peilio laikymą tiek plika ranka, tiek užsimovus pirštinę. Diskretiškas peilio nešiojimas kišenėje įmanomas dėl aukštai sumontuoto spaustuko, kurį galima perkelti į kitą pusę.

Prekės specifikacija

Blade
Nerūdijantis plienas S30V
Intended use
Tinka nešiotis kasdien, taktinis-kovinis
Case
Nėra
Type
Peilis
Color
Juoda
Foldable
Taip
Manufacturer
Benchmade, JAV
Handle Material
Aliuminis
Blade Length
94 mm
Warranty period
Gamintojo garantija visam gyvenimui
Clip for carrying
Taip
Blade lock type
AXIS® užraktas
Cladding material
Metal - anodized aluminum
Knife type
Sulankstomas
Corrosion resistance
Aukštas
Blunt resistance
Labai aukštas
Cut type
Concave
Opening type
Automatinis
Assisting opening
yes, spring loaded
Handle lenght
127 mm
Steel hardness
58 - 60 HRC
Blade shape
Drop Point stiliaus, būdingi medžiokliniams peiliams
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta