Spiningo dviračiai Elite: Dviračio treniruoklis Elite Arion

Dviračio treniruoklis Elite Arion

258676
213,00 €
Monthly payment from 12.24€
Pristatysime iki: 2024-06-07

Prekės aprašymas

 "Bike Rollers Elite Arion yra paprastas, bet labai veiksmingas dviračių aksesuaras, kuris padės jums treniruotis ar apšilti prieš lenktynes. Skirtingai nei dviračių treniruokliai, jums reikia išlaikyti pusiausvyrą, todėl važiavimo patirtis tampa dar autentiškesnė. Be to, jums nereikia tvirtinti dviračio prie ritinėlių. Tiesiog padėkite jį ant jų ir pradėkite minti pedalus. Iš glotnaus antistatinio polimero pagaminti ritinėliai ir priežiūros nereikalaujantys kapsuliniai guoliai užtikrina lygų ir tylų važiavimą o parabolinė ritinėlių forma padeda išlaikyti kryptį.

Priešinį volą galima reguliuoti 10 padėčių, todėl įrenginys tinka įvairiems kalnų ir kelių dviračiams su skirtingo dydžio rėmais. Kadangi pasipriešinimas reguliuojamas keičiant dviračio pavaras, galite minti pedalus savo tempu. Rėmas yra tvirtas, bet itin lengvas. Dėl nedidelio svorio ir sulankstomos konstrukcijos treniruoklį lengva nešiotis ir sandėliuoti.  Dviračių riedžiai Elite Arion padės pagerinti fizinę formą, kai oras neleidžia važinėti lauke. 

Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
7 kg
Maksimalus naudotojo ūgis
Nėra ribos
Maximum load
115 kg
Height
16 cm
Frame material
Stiklo pluoštas
nylon
Width
49.5 cm
Length
141 cm
Wheel size
66 - 73.7 cm
Resistance regulation
Tik perjungiant pavarą
Resistance levels
Sklandus reguliavimas
Maitinimo šaltinis:
Nėra
Intended use
Naudoti namuose
Type
Dviračių treniruoklis
Brake system
Atbulinės eigos stabdžiai
Front roller positions
10 padėčių
Bluetooth connection
Taip
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta